KamperenUitrusting

ChillBak™ Pack 30 houdt je blikjes en flessen koel.

De nieuwste innovatie van CamelBak houdt jou en je reisteam goed gehydrateerd, waar je ook bent. Of je nu op de camping bent, bij een achterklep of zelfs in je eigen achtertuin, de ChillBak™ Pack 30 houdt je blikjes en flessen koel terwijl je 6 liter extra water of wat voor vloeistof dan ook meeneemt.


Deze nieuwe game-veranderende hydratatie-oplossing zal echt het leven van het feest zijn. Bewaar je drankjes naar keuze (tot 24 blikjes) voor al je vrienden en familie, plus 6 liter koud water voor extra hydratatie of misschien een beetje opruimactie.
Geniet van snel bijvullen en opruimen met een kraan die toegankelijk is vanaf de buitenkant van het pakket. Houd een drankje in één hand terwijl u de rolsluiting gebruikt voor toegang met één hand. De Roll-top biedt ook extra opbergruimte voor een paar benodigdheden. Je kunt comfortabel wandelen met de nieuwe ChillBak dankzij het gewatteerde achterpaneel en schouderbanden met heupriem voor extra stabiliteit. De nieuwe ChillBak 30 kan dranken 70 uur koel houden en ijs 72+ uur vasthouden.

Vanaf voorjaar 2022 online verkrijgbaar op camelbak.com en bij de beste outdoorshops in heel Europa.

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button