Golf

XXIO X-eks-model is een premium set drivers en ijzers

Het nieuwe XXIO X-eks-model is een premium set drivers en ijzers. Dit model helpt de meer ervaren golfers de voordelen van een lichtgewicht clubontwerp met een hoog evenwicht te ervaren. De XXIO X-eks ijzers zijn in een compactere vorm gesmeed voor betere prestaties. Terwijl de driver een carbonzool heeft voor een meer gedempt geluid dat deze golfers verkiezen.

XXIO-filosofie

“XXIO X-eks hanteert dezelfde XXIO-filosofie – lichtgewicht en eenvoudig te swingen – maar is ontworpen voor betere spelers”. “We richten ons op golfspelers die doorgaans het betere materiaal gebruiken, maar die in hun spel afstanden zien afnemen.” Aldus Jeff Brunski, Vice President van Research and Development.

Technologieën

Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste technologieën die te vinden zijn in de volledige lijn van XXIO X-eks apparatuur.

  • Gewicht plus: messing en rubber gewichten aan het uiteinde van elke club verhogen balanspunten naar ongekende hoogten. Het effect is een soepele en gemakkelijke swing die u ook helpt om consistent de ideale top-of-swing positie te vinden voor meer kracht.
  • Koolstofzool: XXIO X-eks drivers gebruiken een lichtgewicht koolstofvezel onderzijde om het gewicht te herverdelen voor verbeterde lancering en vergeving.
  • Club blad: Driver, Woods en Hybrids van XXIO X-eks hebben een krachtig maar genormaliseerd club blad dat het snelst is bij zowel centrale slagen als miss-hits.
  • Cannon Sole: een uniek gevormd gewichtskussen in de XXIO X-eks Woods and Hybrids creëert ruimte voor een groter kopvlak, wat op zijn beurt de snelheid en afstand verhoogt.
  • Speed ​​Groove: XXIO X-eks IJzers hebben een gefreesde speed groove aan de achterkant van hun clubblad. Deze groef rond de omtrek buigt bij impact en kaatst terug en voegt extra energie toe aan de bal voor ongelooflijke afstand.

“XXIO X-eks stelt een breder publiek in staat om het verschil van XXIO te ervaren,” zei Brunski. “Het is gemakkelijke afstand en gemakkelijke vergeving, gebouwd zonder opofferingen.”

Voor meer informatie en verkooppunten ga je naar XXIO.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close