Golf

Volledig zwarte versie.

TaylorMade Golf heeft een volledig zwarte versie van zijn  gelanceerd die vanaf eind april in de winkel zal zijn.

Met een hoogglans zwarte PVD-afwerking, met een bijpassende zwarte stalen shaft, hebben de ijzers dezelfde gesmede holle bodyconstructie als de reguliere P790 ijzers, die bestaan ​​uit een dun, omhullend gesmeed slagvlak en een zachte koolstofstalen body die is ontworpen om explosief te zijn. afstand en vergeving.

De clubhoofden zijn geïnjecteerd met SpeedFoam om de ontwerpgrenzen van de slagvlaksnelheid te verleggen en tegelijkertijd het gevoel te verbeteren. De ijzers hebben ook een laag profiel wolfraam gewicht om een ​​lager zwaartepunt en een hogere afslag te creëren bij het slaan van de bal.

Een Thru Slot Speed ​​Pocket maximaliseert de balsnelheid en zorgt voor vergevingsgezindheid bij slagen die laag op het slagvlak worden geraakt, terwijl Progressive Inverted Cone Technology, die strategisch in elke club is geplaatst, de nauwkeurigheid verbetert en de balsnelheid buiten het midden beschermt.

Ze zijn verkrijgbaar in 3-AW en zijn uitgerust zoals met True Temper’s Dynamic Gold 105 VSS stalen as in zwart, terwijl er aangepaste opties beschikbaar zijn voor grafietassen.

Voor verkooppunten ga je naar Taylormade.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button