Golf

TSI Driver

Bij Titleist hebben ze een benadering van innovatie die cumulatief is en altijd over het verleggen van grenzen op een manier die superioriteit creëert. Vooruitgang in materiaaltechnologie, zoals de unieke ATI 425® titaniumlegering uit de vliegtuigconstructie voor het TSi-slagvlak, versnelt de snelheid en stelt een speler in staat om sneller te zwaaien en nauwkeuriger te slaan.

Nieuw slagvak. Nieuwe kansen.

Het is niet gemakkelijk om te werken met een materiaal dat zo sterk is als het ATI 425 titanium van vliegtuigkwaliteit, en dat is waarschijnlijk de reden waarom niemand anders dat zal doen. Deze unieke legering van een gieterij in Pittsburgh, VS, is het belangrijkste element van het TSi-slagvlak – daarop is elk contactpunt meer dan ooit ontworpen voor snelheid.

Multidimensionale stabiliteit.

Velen stellen hoge traagheidsmomenten gelijk aan vergevingsgezindheid. De MOI-ontwerpbenadering is meer omvattend en levert meer snelheid en betere spinsnelheden aan de boven- en onderkant van het slagvlak, zodat je altijd volledig kunt aanvallen.

Sneller in de lucht. Sneller op de bal.

Verbeterde aerodynamica leidt tot meer snelheid die de club kan ontwikkelen. De TSi ligt snel in de hand. Wanneer geadresseerd, lijkt het “vierkant”. Het ziet er zo goed uit en klinkt hetzelfde.

Dynamische aanpassing.

De instelmogelijkheden voor TSi-drivers zijn zo ontwikkeld dat iedere speler er maximaal profijt van kan hebben. Ze hebben de manieren waarop een fitter de prestaties kan optimaliseren, verder verfijnd, zodat u het meeste uit elke slag kunt halen.

Echte schaftopties.

Of je nu kiest voor een van onze high-performance shafts of je kiest voor een van de drie Graphite Design Premium shafts, je kunt er zeker van zijn dat de shaft perfect aansluit bij de prestaties van je TSi.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button