Golf

Srixon Q-STAR TOUR is beschikbaar in Pure White ™ en Tour Yellow ™

Srixon een wereldleider in golf baltechnologie  is verheugd met de lancering van de derde generatie Q-STAR TOUR golfbal. De geheel nieuwe Srixon Q-STAR TOUR is beschikbaar in Pure White ™ en Tour Yellow ™ en is officieel gelanceerd in Continentaal Europa.

De nieuwe Q-STAR TOUR vervangt het AD333 Tour-model en maakt deel uit van een wereldwijde aanpak van Srixon om dezelfde driedelige golfbal aan te bieden in alle markten wereldwijd.
“De Q-STAR TOUR is een golfbal van tour-kaliber die tussen de populaire AD333- en Z-STAR-modellen zit. Als je het niet zo snel kunt swingen als de tour professionals, maar toch de allerbeste prestaties en een zachter gevoel wilt. Is dit de bal voor jou. Ze hebben deze generatie verbeterd met de nieuwe FastLayer Core om meer balsnelheid en afstand te genereren. Terwijl de SeRM urethaan cover maximale spin- en stopkracht biedt.
De basis van de derde generatie Q-STAR TOUR is de FastLayer Core. Met zijn geleidelijke overgang van zachte binnenkern naar stevige buitenrand, gedraagt ​​FastLayer zich als een kern met duizenden lagen, die afstand en een zacht gevoel biedt zonder compromissen.

De nieuwe Q-STAR TOUR beschikt over de zachtste FastLayer Core, de grootste kern in zijn klasse. Dat betekent afstand en korte game-spin die je op de tour ziet, maar een zachter gevoel dat je niet op de tour kunt vinden. Bovendien zijn de nieuwe Q-STAR TOUR-golfballen voorzien van de speciale Spin Skin-technologie van Srixon met Slide-Ring Material (SeRM). Een urethaancomponent die de cover van elke Q-STAR TOUR-golfbal bedekt. De SeRM urethaan afdekking graaft diep in wig- en ijzergroeven, waardoor de wrijving bij impact dramatisch toeneemt. Die extra wrijving betekent meer spin en meer controle bij elk schot in de green.

Ten slotte heeft Q-STAR TOUR een nieuw stempel ontwerp om voor meer nauwkeurigheid en vertrouwen bij het uitlijnen.

Voor meer informatie en verkooppunten ga je naar Srixon.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close