ActiviteitenGolf

Smart Sole 4 van Cleveland Golf

Cleveland Golf is verheugd de release van de geheel nieuwe Smart Sole 4 wedges aan te kondigen. De Smart Sole 4 is speciaal gebouwd om het korte spel gemakkelijker te maken en wordt op 15 februari 2020 gelanceerd in Continentaal Europa.

“De korte game is nog nooit zo eenvoudig geweest”, zegt Lionel Caron, president van Cleveland Golf Europe. “Onze Smart Sole 4 wedges helpen golfers bij het uitvoeren van de meest veeleisende slagen met behoud van een goed gevoel en de kenmerkende vergevingsgezindheid die golfers gewend zijn in elke Cleveland wedge.”

SLIM

De Smart Sole 4 van Cleveland Golf levert een eenvoudiger kortspelsysteem met een wig die is ontworpen voor elke slag en beschikt over drie verschillende Smart Sole 4-modellen. Het C-model is ontworpen voor onfeilbare chipschoten, het S-model voor eenvoudiger zandbesparing en een nieuw G-model voor extra vergevingsgezindheid bij naderende schoten in het groen.

Smart Sole 4 heeft een extra brede zool op alle drie de modellen met extra toonaangevende stuitering voor helder, schoon contact en betere stabiliteit. De geüpgradede Feel Balancing-technologie past het zwaartepunt dichter bij de sweet spot aan voor een beter gevoel, terwijl nieuwe premium gefreesde groeven vocht en vuil wegleiden van de impactzone voor verbeterde spinprestaties onder alle omstandigheden.

BELANGRIJKSTE INNOVATIES IN DE SMART SOLE 4 WEDGES:

• Verbeterde drielaagse zool: een extra brede drielagige zool, met extra geavanceerde stuitering, biedt maximale vergevingsgezindheid vanaf de fairway, ruw of uit de bunker.
• Verbeterde Feel Balancing-technologie: door de herverdeling van het gewicht van de hosel kan het zwaartepunt dichter naar het midden van het slagvlak worden verplaatst voor een beter gevoel en meer consistentie.
• Agressieve gefreesde groeven: nieuwe agressieve gefreesde groeven genereren betere spinprestaties onder alle omstandigheden.
• New Gap Wedge: De toevoeging van het “G” -model biedt full-shot mogelijkheden en uitgebreide veelzijdigheid om samen te gaan met de “S” en “C” -modellen.

Cleveland’s Smart Sole 4 wedges worden aangeboden in drie verschillende modellen. Het C-model (42 °), G-model (50 °) en S-model (58 °) zijn verkrijgbaar in rechts- en linkshandige opties, evenals in het aanbod voor heren en dames.

De prijs van Smart Sole 4 wedges bedraagt ​​€ 129/ voor herenstaal en € 139 voor heren en dames grafiet.

Voor een dealer bij jou in de buurt ga je naar Cleveland.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button