ActiviteitenGolf

RHEINGOLF Düsseldorf 2020.

28 februari t/m 1 maart 2020

Nog maar een paar dagen tot Rheingolf haar deuren opent. Van 28 februari t/m 1 maart kan je genieten van de Golf-supershow. Naast de nieuwste club en uitrustingsinnovaties, populaire en nieuwe golfreisbestemmingen, golftechnologische gadgets zijn de nieuwste mode-innovaties te bewonderen. Al 22 jaar is Rheingolf een ontmoetingspunt voor alle golfers in de regio en ver daarbuiten.

€1.000 per club.

Marktleider Callaway Golf presenteert zijn nieuwe clubfamilie “Mavrick”, ontwikkeld met kunstmatige intelligentie, en het Japanse premiummerk “Majesty” is een echte nieuwkomer op de markt in de hogere prijsklasse vanaf € 1000 per club. Ongeveer 175 exposanten uit 18 landen tonen hun beste producten.

Ierland.

Het partnerland van de Rheingolf van dit jaar is Ierland. Het “groene eiland” trekt ook bezoekers naar hun stand met een whisky-proeverij. Nederland presenteert zich in het “Holland House of Golf” en de beste golf- en wellnesshotels & resors van Tenerife en La Gomera presenteren het onderwerp “Dames Lounge “die exclusief over de golfer gaat. Tips en trucs voor een beter golfspel worden op de campus onderwezen. Dagelijks zijn er meer dan 10 oefensessies van 25 minuten. Gegeven door de beste golfinstructeurs van Duitsland, waaronder de meest succesvolle Duitse golfteamcoach, Frank Adamowicz, paus Wiestav Kramski en topleraren Paul Dyer en Fabian Bünker.

Foto: Klaus Voit

Als klap op de vuurpijl heeft de beurspartner BW-Bank, met haar filiaal in Düsseldorf, een kluis, met €25.000, die je als bezoeker kan “kraken” met de juiste 6-cijferige code.

Voor meer informatie en tickets ga je naar Rheingolf.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close