ActiviteitenGolf
Trending

Innovatie in de Ecco golf schoenen

Ecco Golf heeft in hun Golf-Lab met behulp van de nieuwste baanbrekende technologie de Tri-Fi-Grip buitenzool ontwikkeld. Ecco Golf loopt al vele jaren voorop bij innovatie op het gebied van golfschoenen en fabriceert enkele van de meest comfortabele producten in een uiterst concurrerende markt.

Deze nieuwste technologie is toegepast in de Ecco Biom Hybrid 3. Voor Ecco ging het om ‘multi-purpose zonal performance’, waarbij de ontwerpers de buitenzool in delen splitsten om maximale prestatievoordelen te behalen.Ecco Biom Hybrid 3

Het resultaat hiervan is verbeterde prestaties in drie belangrijke segmenten: stabiliteit, duurzaamheid en rotatiesteun.

Laterale stabiliteit tijdens de swing is verbeterd. Terwijl het middengedeelte van de buitenzool zich richt op het leveren van uitzonderlijk loopcomfort, ronde na ronde. Het roterende gedeelte is ontworpen om de beweging in de voorvoet te optimaliseren. Door middel van slanke, afgeronde nokken, die een snelle en gemakkelijke rotatie tijdens de swing bevorderen.

Zoals altijd vertegenwoordigt het maximaliseren van het comfort een groot deel van Ecco’s productiefilosofie en een zacht aanvoelend bovenwerk van Racer Yak biedt ultiem ademend vermogen en duurzaamheid. Bovendien biedt een uitneembare Ortholite inlegzool langdurige demping en vochtregulatie.Ecco biom hybrid 3

Gore-Tex waterdichte bescherming, gegarandeerd voor drie jaar, blijft een belangrijke factor. Want er is niets zo vervelend als natte voeten tijdens het golfen. De schoen is beschikbaar voor vrouwen en mannen in verschillende kleurensetting.

Voor meer informatie over verkooppunten ga naar de Ecco website.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button