Golf

Golfmodemerk Duca del Cosma actief op de Amerikaanse markt.

Golfmodemerk Duca del Cosma lanceert op de Amerikaanse golfmarkt een levendig nieuw assortiment schoenen voor mannelijke en vrouwelijke golfers, ondersteund door een ervaren team onder leiding van de voormalige regionale verkoopmanager van Reebok en Ashworth, Steve Gray.

Het premiummerk, dat in meer dan 30 landen over de hele wereld wordt verkocht, is gespecialiseerd in het produceren van leren schoenen die zowel op als buiten de golfbaan stijl en comfort bieden. Ze omvatten een selectie van onderscheidende spikeless stijlen en waterdichte modellen ontworpen in Italië en gemaakt in Portugal volgens het hoogste niveau van schoenenvakmanschap.

“De kwaliteit van de materialen en de constructie van elke schoen geeft aan dat ze niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook prestaties leveren”, zegt Steve, die bezig is met het opbouwen van zijn verkoopteam voor de belangrijkste golfmarkten in de ONS. “Ik heb nog nooit zo’n kwaliteit van vakmanschap gezien in de hele tijd dat ik in de schoenenbranche heb gewerkt. De aandacht voor detail in alle aspecten van de productie, kenmerkt de Duca-schoen. Het vakmanschap en naai-detail in elk model is uitzonderlijk. Ik ben erg opgewonden om te werken met zo’n snelgroeiend en uniek merk, ”voegde hij eraan toe.

Modellen waarvan wordt verwacht dat ze het goed zullen doen op de Amerikaanse markt zijn de stijlen ELDORADO, BELAIR en CAMELOT, plus de sneakerschoenen FLYER en MONTEROSSO. In de damescollectie worden de stijlen KUBANA, MARQUESSA en ISABEL gezien als de meest aansprekende modellen in de VS.

“Wij zijn van mening dat de productlijn golfers op de beste golfbanen en particuliere countryclubs zal aanspreken, maar ook op bestemmingsresorts waar onze premium prijspunten hoge marges opleveren”, aldus Gray.

Bezoek Duca del Cosma voor meer informatie of om een ​​nieuw paar schoenen te bestellen

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button