Golf

Golf is not always sport but always fun

Marcus Armitage heeft sensationeel een nieuwe GUINNESS WORLD RECORDS ™ -titel neergezet voor de ‘Verste golfschot gevangen in een rijdende auto’, waarmee hij de vorige afstand met ruim 20 meter verbeterde.

De # TeamCallaway Staffer werkte samen met BMW Touring Car Driver, Paul O’Neill samen op Elvington Airfield, nabij York, Engeland om het bestaande wereldrecord van 250 meter te breken, dat in 2012 werd neergezet door F1-coureur David Coulthard en golfprofessional Jake Shepherd .

Gefilmd op donderdag 8 april 2021, gebruikte Armitage een Callaway Epic Driver om de bal 277 meter over de landingsbaan naar de voorste passagiersstoel van de bewegende BMW M8 cabriolet te slaan, die met een snelheid van 114 km reed bij de moment van het opvangen van de bal.

Na een aantal dramatische pogingen, waaronder verschillende bijna-ongelukken, een kapotte voorruit en zelfs een keer met succes de bal vangen, maar er niet in slaagden het bestaande record te verbeteren, waren er uitbundige festiviteiten toen het paar er eindelijk in slaagde om perfect te combineren voor de spectaculaire prestatie.

Wil je de video zien van deze spectaculaire World Record poging ga dan naar deze link.Callaway Word Record.

 

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button