Golf

ERVAAR HET VERSCHIL MET DE NIEUWE XXIO ELF.

XXIO®, een wereldleider in premium lichtgewicht golfuitrusting, introduceert de geheel nieuwe XXIO Eleven.

Volgens Lionel Caron, president van Srixon Europe is zijn merk anders.  “We zijn anders dan elk ander merk op de markt, net zoals onze nieuwe slogan suggereert, en in 2020 zullen we onze verschillen aan meer spelers laten zien dan ooit tevoren. We moedigen alle spelers aan om naar buiten te komen en‘ Ervaar het verschil ’van XXIO. Mijn gok is dat als je ons een kans geeft, je een balvlucht ziet die je al heel lang niet hebt gezien.”

 

Weight Plus-technologie

XXIO Eleven is voorzien van de nieuwe Weight Plus-technologie van XXIO, die helpt een consistentere en krachtigere swing te produceren. Weight Plus is een baanbrekende prestatie die de high-balance point clubs naar het volgende niveau brengt. Weight Plus werkt met maximaal 13 g messing en rubber gewichten die in het uiteinde van elke XXIO-shaft worden geplaatst. Door de massa achter de handen te plaatsen werkt het in principe als een hefboom. Hierdoor kost het minder inspanning om de golf club te swingen en de bal op de juiste manier te raken.

 

XXIO ELF heren en dames

XXIO richt zich  op het leveren van echte innovaties voor  de golf voor spelers met een gemiddelde snelheid. De XXIO Eleven combineert een volledig opnieuw ontworpen club blad en een zeer lichtgewicht shaft. Hierdoor ontstaan snelle, vergevingsgezinde en gemakkelijk te zwaaien golfclubs. XXIO ontwikkelt al bijna twee decennia lichtgewicht golf clubs. Deze bijbehorende technologieën combineren ze met hun lichtgewicht clubs  om de producten nog beter te laten presteren. Met name door de nieuwe Weight Plus-tegengewichttechnologie verleggen ze de grenzen van een hoog balanspunt verder. Het is de juist de combinatie van lichtgewicht en een hoog balanspunt dat XXIO Eleven spelers met een gematigde swing-snelheid meer golf plezier bezorgt. ”

technologieën

De belangrijkste technologieën op de XXIO Eleven clubs, die de speler met matige swing-snelheid ten goede komt zijn:

  • Gewicht: Het gebruik van de messing en rubber gewichten aan het uiteinde van elke club verhogen de balanspunten. Het effect is een soepele en gemakkelijke swing die helpt om consistent de ideale top-of-swing positie te vinden voor meer kracht.
  • Starframe: XXIO Elf’s drivers gebruikt een Star Frame-ribstructuur ter ondersteuning met een dikte van slechts 0,45 mm. Hierdoor zorgt een herverdeling van het gewicht voor een verbeterde lancering en meer vergeving.
  • Clubblad : XXIO Elf’s Driver, Fairway Woods en Hybrids hebben een krachtig maar genormaliseerd clubhoofd dat het snelst is bij zowel centrale slagen als miss-hits.
  • Cannon Sole: een uniek gevormd gewichtskussen in de XXIO Eleven Woods en Hybrids creëert ruimte voor een groter kop vlak, dat op zijn beurt de snelheid en afstand verhoogt.
  • Double Undercut Cavity: twee gleuven in het ijzeren body vlak achter het club blad verhogen de flexibiliteit aanzienlijk voor snelheid en afstand van de explosieve bal.

Voor meer informatie over de XXIO Eleven Heren en Dames ga je naar XXIO.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close