GolfKleding

Een golfhandschoen met de pijnstillende eigenschappen.

Pocketec Inc., een leider en innovator in de productie van handschoenen, introduceert de Copper Tech Golf Glove, een golfhandschoen met de pijnstillende eigenschappen van koper-geïnfundeerde.

Medisch onderbouwd.

Het geweven koper, gecombineerd met een compressiepasvorm, helpt gewrichts-, spier- en artritische pijn te verzachten, waardoor golfers vaker kunnen spelen en langer van het spel kunnen genieten. Met koper doordrenkte kleding en sportkleding is ontploft in een enorme industrie. “De voordelen van compressiekleding worden al tientallen jaren in de geneeskunde gebruikt om spieren te ondersteunen, de bloedstroom te verbeteren en de zuurstoftoevoer naar specifieke delen van het lichaam te verhogen,” zei Lloyd Cohn, president van Pocketec, fabrikant van Copper Tech-handschoenen. “Er zijn nu verschillende consumentenproducten beschikbaar op de markt en het ontwikkelen van een golfhandschoen was voor ons geen probleem.”

Drie handschoenen in één.

De innovatieve Copper Tech-handschoenen, gemaakt voor zowel mannen als vrouwen, zijn als het hebben van drie handschoenen in één. Als eerste is elke handschoen gemaakt met vormflextechnologie die is ontworpen met een compressiepasvorm, zodat iedereen past in één maat, waardoor verkoop en inventaris eenvoudig is voor winkeliers. Ten tweede zijn de Copper Tech-handschoenen ontworpen met een antislip-patentafhankelijke spider weave-siliciumtechnologie die slijtage vermindert en golfspelers in staat stelt de club met minder spanning te grijpen en de slipweerstand te verbeteren, zelfs in natte omstandigheden. Tenslotte  helpt de koper-geïnfundeerde technologie de gewrichts- en spierpijn te verzachten terwijl het helpt bij het verlichten van pijn in arthritische handen.

Helende eigenschappen.

“We gebruiken hoogwaardige koperen stoffen om onze producten te voorzien van de helende eigenschappen van koper,” zei Lloyd Cohn, President van Pocketec, Inc. “Ons gepatenteerde ontwerp geeft de golfer een echte aangepaste pasvorm met de kracht van compressie voor een betere bloedcirculatie die helpt spier- en gewrichtspijn te verzachten en de hersteltijd van pijn in uw handen te verminderen, terwijl de prestaties tijdens het spelen worden verbeterd.

Specifieke kenmerken en voordelen.
  • Koper-geïnfundeerde technologie verbetert de gezondheid en prestaties
  • Copper Tech handschoenen hebben een antisliphandschoen met siliconenweefselpatroon voor de ultieme grip en prestaties, zelfs in natte omstandigheden.
  • Ondersteunt verbeterde circulatie en zuurstofvoorziening van werkende spieren
  • Helpt bij het voorkomen van overbelasting en vermoeidheid door spieren warm te houden.
  • Voert zweet weg van het lichaam om schuren, huiduitslag en geur te voorkomen
  • Biedt ondersteuning voor spierstijfheid, pijn en pijn. Helpt de hersteltijd van spieren te verminderen.

De Copper Tech handschoenen is verkrijgbaar voor  € 25.00  per stuk en zijn online beschikbaar op www.Easygolfstore.nl.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close