Golf

DUCA DEL COSMA nieuwe sponsor van Joost Luiten.

Zesvoudig winnaar van de European Tour draagt ​​onderscheidend schoeisel van het Italiaanse merk Het Italiaanse golfmodemerk Duca del Cosma heeft vandaag aangekondigd dat Joost Luiten, de Nederlandse ster uit de Europese Tour, zijn handgemaakte leren schoenen zal dragen in een meerjarige deal vanaf 1 januari 2021. A Luiten, zesvoudig winnaar van de Europese Tour, is de eerste wereldwijde Tour-speler die is getekend door het snelgroeiende merk, dat nu in Amsterdam is gevestigd onder leiding van voormalig HI-TEC-mede-eigenaar Frank van Wezel.

Nieuwste modellen

“De ondertekening van Joost is een belangrijk statement van het merk Duca del Cosma en zal al onze dealers een boost geven bij het presenteren van de opwindende assortimenten van dit jaar aan hun klanten”, aldus Frank. “ Als een van ‘s werelds beste spelers onze nieuwste modellen draagt, zal dit een aanzienlijk verschil maken in het profiel van het merk – niet alleen in Nederland en in heel Europa, maar in alle 30 landen waar Duca del Cosma schoenen worden wereldwijd verkocht, ”voegde hij eraan toe.

Puntloze golfschoen.

Luiten is de eerste Nederlandse speler die twee keer zijn nationale Open titel heeft gewonnen (2011 en 2013) en hij zal het komend seizoen spelen in de nieuwste waterdichte soft spike schoenen en sneaker-achtige spikeless modellen. Alle premium schoenen in de Duca del Cosma golfcollectie zijn exclusief ontworpen in Italië door Creative Director Baldovino Mattiazzo – maker van de eerste puntloze golfschoen in 2006 – en vervaardigd in Portugal.

European Tour.

“Ik ben er erg trots op dat ik aantrekkelijke en comfortabele Duca del Cosma-schoenen draag die zijn ontworpen en gemaakt volgens zo’n hoge standaard in Europa”, zei Joost, die zich kwalificeerde voor het seizoensafhankelijke DP World Tour Championship van de European Tour in Dubai.

Populaire evenementen.

“De connectie van het merk met Nederland maakt het voor mij nog specialer en ik kan niet wachten om deze onderscheidende schoenen op tournee te promoten, zowel op als buiten de golfbaan”, voegde hij eraan toe.

KLM Open.

De 34-jarige hoopt in september op een hattrick van KLM Open-overwinningen op de golfbaan Bernardus. Het merk Duca del Cosma is sinds 2018 een spraakmakende sponsor van het KLM Open en zal opnieuw schoenen leveren aan honderden vrijwilligers en functionarissen tegelijk
van de meest populaire evenementen op de Europese Tour.

WK-wedstrijden.

In totaal heeft Luiten acht toernooiwinningen behaald sinds hij in 2006 prof werd op +5 en won hij meer dan € 12 miljoen aan prijzengeld. Zijn overwinningen zijn behaald in Frankrijk, Oostenrijk, Maleisië, Wales en Oman, waar hij in 2018 zijn laatste titel won bij de inaugurele NBO Oman Open. Hij vertegenwoordigde Nederland op de Olympische Spelen van 2016 en in drie WK-wedstrijden. Details van de nieuwste Duca del Cosma-series zijn te vinden op Duca del Cosma.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button