Golf

Christiaan Bezuidenhout wint op Leopard Creek Country Club.

Callaway-staflid Christiaan Bezuidenhout kwam van een achterstand in een laatste ronde met veel birdy’s  in zijn geboorteland Zuid-Afrika, om een ​​overwinning van vier punten te behalen in het Alfred Dunhill Championship in Leopard Creek Country Club.

Met een volle tas met Callaway-uitrusting sloot de 26-jarige het toernooi af met 14 onder par, waarmee hij een fantastische week voltooide waarin hij vier sub-70 rondes maakte. Hij genoot van een vlekkeloze drie onder par back negen op de laatste speeldag om uit het achtervolgende peloton te komen, geholpen door birdie putts van ruim 7 meter  en 5,5 meter op de 14e en 15e, met zijn Odyssey Putter.

Zijn laatste overwinning, die hem naar een carrière op de 41e plaats op de wereldranglijst brengt, levert hem zijn vierde professionele overwinning op en zijn tweede in de Europese Tour, wat bijdraagt ​​aan een doorbraak in de Andalucia Masters-titel vorig jaar in Valderrama.

Direct na zijn overwinning zei Christiaan: “Het is ongelooflijk. Dit toernooi ligt me nauw aan het hart sinds ik het voor het eerst speelde. Het is altijd een toernooi geweest dat ik wilde winnen en om het vandaag voor elkaar te krijgen is echt heel speciaal voor mij. ”

Neil Howie, President en Managing Director van Callaway Golf EMEA, voegde toe: “Winnen op de European Tour is altijd een enorme prestatie, maar voor Christiaan om zijn tweede titel op zo’n nadrukkelijke manier en op eigen bodem te pakken – zijn eerste professionele overwinning in South Afrika – zal er een zijn om nog lang te onthouden. ”

Wat zit er in de tas – Christiaan Bezuidenhout
Drivers: Callaway Epic Flash Sub Zero (8,5 °)
Fairways: Callaway Epic Flash Sub Zero (15 °)
Hybride: Callaway MAVRIK Pro (19)
IJzers: Callaway X Forged 18 ‘(3-PW)
Wedges: Callaway Mack Daddy Forged (50 °, 54 °, 60 °)
Putter: Odyssey Works Big T # 5

Voor meer informatie ga je naar: Callaway.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button