Golf

Adrian Otaegui en Callaway domineren in Schotland.

Callaway speler Adrian Otaegui heeft met zijn 23-onder-par overwinning op het Schotse kampioenschap, nogmaals de positie van Callaway onderstreept als het dominante merk op de Europese Tour.

Adrian, ook een kledingambassadeur van TravisMathew, claimde zijn derde Europese Tour-titel met een volle tas met Callaway- en Odyssey-uitrusting, met een fenomenale laatste dag 63, de laagste eindscore van een European Tour-winnaar sinds januari, om met vier slagen te winnen.

Zijn overwinning zorgde voor een geweldige week voor Callaway, aangezien zijn Staff Professionals ook de 2e (Matt Wallace), 4e (Chris Paisley) en 7e (Marcus Armitage) posities bezetten.

Adrian’s werd tot kampioen gekroond na een virtuoze zondagshow met zijn Odyssey Stroke Lab Black # 10 Putter, waarmee hij 10 birdies maakte in de laatste ronde, en acht daarvan in een 11-holes stretch! Hij kwam ook binnen enkele centimeters van een hole-in-one in de Par 3, 11e, en eindigde het toernooi en leidde de Strokes Gained, Approach en Strokes Gained Tee naar Green stats.

Voor meer informatie bezoek je de site van  Callaway.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button