ActiviteitenFietsen

TEAM TREK SELLE SAN MARCO WINT HET ZWITSERSE EPIC

Slechts een paar maanden na hun marktlancering behalen de Pirelli Scorpion MTB-banden nog een sportieve overwinning, nadat ze het podium hebben bereikt in het Zwitserse Epic 2019.
Op zaterdag 24 augustus won Team Trek Selle San Marco, met Fabian Rabensteiner en Michele Casagrande, de leiderstrui sinds de eerste dag van de race en won de beroemde Zwitserse etappewedstrijd, onderdeel van de Epic Series.

Door de samenwerking met Team Trek Selle San Marco, die in februari van dit jaar van start ging, werkte Pirelli samen met een van de meest bekende professionele mountainbiketeams in de wereldwijde XCM-scene.
Hun overwinning op de Swiss Epic komt bovenop een reeds indrukwekkende lijst van grote successen. De Pirelli Scorpion MTB staat dit jaar constant op het podium, beginnend met een derde plaats op de Absa Cape Epic 2019 door Porro en Ferraro van Team Trek Selle San Marco. Deze ongelooflijk veeleisende Afrikaanse race – mogelijk de zwaarste mountainbike-etappewedstrijd ter wereld – was de eerste competitie die het team aannam met de nieuwe off-road-reeks van Pirelli. Het was een echte vuurdoop, met de A- en B-teams van Trek Selle San Marco beide over de 630 kilometer lekvrije band.
En de lijst met prestaties van de Scorpion MTB stopt daar niet. Enkele successen die het vermelden waard zijn, zijn de zilveren medaille van Samuele Porro op de UEC MTB Marathon European Championships en de twee Italiaanse titels: de XCM 2019, opnieuw gewonnen door Samuele Porro, en de U23 XCO-overwinning van Gioele de Cosmo.

De Trek Top Fuel SL-fiets die wordt gebruikt door Team Trek Selle San Marco is uitgerust met Pirelli Scorpion MTB-banden beschikbaar in vier verschillende modellen (Hard, Mixed, Rear en Soft, evenals de Lite-versie) die zorgvuldig zijn ontworpen om aan verschillende terreinen, van hardpack tot zand, ongeacht het weer.
Voor de Swiss Epic koos Team Trek Selle San Marco de H-versie van de Scorpion MTB in maat 29×2.2.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button