FietsenKledingMannenVrouwen

Super Light Project: bespaar gewicht.

Een stap voorwaarts in de Ultra Light wereld, een voorbeeld van een perfecte balans tussen lichtheid en technische prestaties.

Gewicht en dan zo licht mogelijk is de allerbelangrijkste technische functie die wordt gezocht en gevolgd door wielrenners en producenten. Fietsen, onderdelen, accessoires en ten slotte kleding. Maar de echte kunst is het vinden van de beste balans tussen lichtheid en functionaliteit, zonder in te boeten aan prestaties. De nieuwe Super Light-trui is ontwikkeld voor de heetste dagen met een aerodynamische pasvorm: licht, gemiddeld 50% lichter dan alle andere truien in onze collectie, maar zonder in te boeten aan ademend vermogen en thermische comfortkenmerken, altijd belangrijk in fietskleding.

Een essentiële jersey, licht en geëvolueerd, gemaakt met de nieuwe Biomorphic Ultra Biomorphic Ultra Biomorphic Ultra Biomorphic Ultra Light Adaptive Stretch Light Adaptive Stretch Light Adaptive Stretch Light Adaptive Stretch-stof, het beste voor de warmste dagen: in staat om de juiste thermoregulatie op beklimmingen te garanderen, om te verwijderen overmatige lichaamswarmte zonder energie te verspillen, en zeer snel te drogen op de volgende afdaling.

Om de lichtheid en het ademend vermogen van deze trui verder te vergroten, hebben we de nieuwe Micro MeshMicro MeshMicro MeshMicro Mesh, een superlichte stof, onder de mouwen en in de achterkant van de zakken geplaatst. Twee banden zijn langs de achterkant van deze trui geplaatst om overmatig uitrekken te voorkomen wanneer de zakken extra belast zijn, waardoor een van de belangrijkste problemen van ultralichte truien wordt vermeden.

Voorgevormde rijpositie en SLIM Fit-constructie met verlijmde eindmouw, ultralicht gaas aan de binnenkant en onder de achterzakken en ook onder de mouwen, om het ademend vermogen verder te vergroten.

Voor meer informatie ga je naar de website van zerorh.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button