Fietsen

Pirelli op de JEROBOAM 2019

Pirelli gaat de samenwerking aan met de Jeroboam Gravel Challenge, de fascinerende reeks grindevenementen. Een kans voor vele enthousiastelingen om de nieuwe en recent gepresenteerde CinturatoTM Gravel-banden uit te proberen. Slechts enkele weken na de lancering van de nieuwe lijnen van CinturatoTM Gravel & Cross-banden, tekent Pirelli een partnerschap met de organisator van grindevenementen, de Jeroboam Gravel Challenge.

Het evenement, dat plaatsvindt van 20 tot 22 september 2019, vertrekt vanuit Erbusco (Brescia) en kruist de wijngaarden en heuvels van het Franciacorta-gebied. Het is een waar festival voor de grindfiets, en biedt ook drie ´rides´ (75km, 150km, 300km)

PirelliHet kiezen van de beste band voor de oppervlakken die de renners tegenkomen op een grindpad kan verre van eenvoudig zijn: Pirelli biedt, in overeenstemming met zijn productstrategie, twee loopvlakken, Hard Terrain en Mixed Terrain die, dankzij de Speed ​​Grip-compound, elimineren weer variabelen. Pirelli is aanwezig op de Jeroboam Expo van Erbusco (BS) met zijn technici en ingenieurs om de verschillen en eigenschappen van de nieuwe lijn CinturatoTM Gravel & Cross-banden uit te leggen en de grindrijders aan de meest geschikte band te helpen. Bovendien krijgen al diegenen die zich aanmelden voor de 75 km, de kortste van de drie routes van de Jeroboam Gravel Challenge, de gelegenheid om samen met het Pirelli-personeel te rijden voor een echt persoonlijk advies op de weg.

Pirelli

De CinturatoTM Gravel & Cross-lijn, die begin september 2019 werd gelanceerd, biedt twee soorten banden, in TLR-configuratie: een band specifiek voor Cyclocross en een band ideaal voor Gravel. Beide banden zijn verkrijgbaar met specifieke loopvlakken, in versie H (bestemd voor compacte terreinen, keien, asfalt) en in versie M (voor gemengde en moeilijkere terreinen). Het loopvlakontwerp is gekoppeld aan de consistentie van de oppervlakken en niet langer aan de meteorologische variabele: de nieuwe Pirelli CinturatoTM Gravel-banden zijn in feite ontworpen om uitstekende prestaties te bieden in zowel grip als gladheid, onafhankelijk van droog of nat terrein.

Ga voor meer informatie over de nieuwe lijn Pirelli-banden voor grind naar: pirelli.

De banden van de Pirelli CinturatoTM Gravel & Cross-lijn komen in oktober 2019 op de markt.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button