Fietsen

Minder is meer bij deze navigatie

BeeLine verandert de manier waarop fietsers door hun stad navigeren door rijders op de hoogte te houden van de directe afstand en richting naar hun gekozen bestemming. Het op het stuur gemonteerde Bluetooth-apparaat gebruikt de telefoon van de rijder om de slimme kompasfunctionaliteit van BeeLine in te schakelen. Fietsers kunnen het plezier van fietsen herontdekken met hun nieuw gevonden vrijheid terwijl BeeLine ze hun eigen weg laat kiezen, in tegenstelling tot de meeste navigatieapparaten die turn-by-turn GPS-navigatie gebruiken.

BeeLine wil fietsers weer controle geven over hun reis en vermindert de complexiteit van stedelijke reizen, waardoor de stad wordt opengesteld voor verkenning. BeeLine gebruikt de principes van ‘fuzzy navigation’ en toont alleen de directe afstand en richting naar de bestemming van de rijder.Beeline

In termen van hardware bestaat BeeLine uit een e-paper-scherm dat u in alle lichtomstandigheden duidelijke, heldere informatie biedt – plus een achtergrondverlichting voor nachtelijk rijden.  In het apparaat zit een Bluetooth-ontvanger om met de telefoon te communiceren, en een magnetometer, accelerometer en gyroscoop om u op de goede weg te houden. BeeLine is ook volledig waterdicht en zit ingekapseld in een robuust siliconen bevestigingsmechanisme en gaat maximaal vier weken normaal gebruik mee voordat de 350mAh-batterij via de USB opnieuw moet worden opgeladen.

De Beeline-app is beschikbaar voor iOS en Android, het is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Selecteer gewoon de eindbestemming en u bent klaar om te vertrekken. Als u via een bepaalde plaats moet gaan, kunt u zoveel routepunten toevoegen als u wilt aan uw route met een eenvoudige versleep.Beeline

Beeline is ontworpen om bij uw levensstijl te passen, niet alleen tijdens het rijden, maar ook wanneer u hem aan het einde van uw rit van de fiets haalt. Geen moeilijk vormgegeven apparatuur om mee te nemen, gewoon op uw tas of sleutels klemmen. Je kunt het zelfs zonder je fiets gebruiken.

Voor meer informatie ga naar de site van Beeline.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button