ActiviteitenFietsen

Helder en veilig op de fiets.

De Lumos Kickstart is uitgerust met led lichten met 500 lumen. Wat gelijk staat aan een gloeilamp van 50 watt. Dus opvallen doe je niet alleen door het design maar zeker ook door de uitstraling.

Natuurlijk is voorkomen altijd beter maar bij een val dan beschikt deze Kickstart over verschillende veiligheidsvoorzieningen. Zo beschikken de meeste modellen over MIPS. Multi-Impact Protection System, is een in de helm geïntegreerd hersenbeschermingssysteem dat is ontworpen om extra hersenbescherming te bieden in geval van hoek- of rotatie-impacts. Alle MIPS-gecertificeerde helmen zijn getest om een botssnelheid tot 6,2 meter per seconde te weerstaan. Alle Lumos helmen, of ze nu wel of niet zijn uitgerust met MIPS, zijn getest en gecertificeerd volgens de Amerikaanse en EU-normen.

De led lampjes die rondom op de helm zijn bevestigd doen dienst als koplamp, remlicht en richtingaanwijzers. De richtingaanwijzers kun je bedienen via de afstandbediening of via handgebaren wanneer je de Kickstart hebt gekoppeld aan je Apple smartwatch.

Wanneer je het automatisch waarschuwingssysteem voor remmen hebt geactiveerd waarschuw je tijdig achteropkomend verkeer. Zo voorkom je aanrijdingen van achteren door het verkeer achter u te waarschuwen wanneer u tot stilstand komt. De extra geboden reactietijd kan het verschil zijn tussen leven en dood.

Regen of zonneschijn, als je aan het fietsen bent, kun je er zeker van zijn dat de Lumos Kickstart volledig opgeladen 18 uur actief is.

Voor meer informatie en het bestellen ga je naar Lumos.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button