FietsenKledingMannenVrouwen

Gezichtsmaskers met een vleugje sympathie en ironie.

Rijden met bedekt gezicht? Laten we het dan doen met een beetje kleur, met stijl, met een vleugje sympathie en ironie. Alé lanceert zijn gezichtsmaskers, geïnspireerd op enkele van de meest geliefde grafische thema’s van Ale.

Deze maskers zijn geen medisch hulpmiddel, maar een simpele gezichtsbedekking, anti-drop en anti-spat.  Alé Cycling lanceert een lijn gezichtsmaskers. Het is een kleurrijke, leuke, stijlvolle, ironische, ja, patriottische lijn. De maskers inspireren tot enkele van de meest geliefde grafische thema’s van het merk, met een eerbetoon aan Italië en ook de Tricolore-vlag. Naast de kleuren en thema’s die kenmerkend zijn voor de bekende wielertruien van het merk, kunnen deze gezichtsmaskers op verzoek worden aangepast aan sportteams en groepen fietsers.

Alé-gezichtsmaskers ZIJN GEEN MEDISCHE PRESIDENTEN EN ZIJN NIET EG-GECERTIFICEERD, ze kunnen niet worden gebruikt in beschermde omgevingen en zijn niet ontworpen voor medisch gebruik. Ze bedekken een deel van het gezicht, ze zijn ademend en ze zijn gemaakt van polyester-elastaan. Op de stof zijn specifieke Sitip® Acquazero® anti-drop en spatbestendige behandelingen uitgevoerd.

Deze maskers zijn wasbaar op 40 °; om de behandeling te reactiveren, moeten ze na het wassen in de droogtrommel worden gedroogd of, bij afwezigheid van een droger, moet een stoomstrijkijzer gedurende 5 seconden worden aangebracht. de maskerbehandeling is gegarandeerd tot 20 wasbeurten. alé masks is een leuk kledingstuk, dat de fietsers eigen stijl en straalt sympathie en kleur uit. Je kunt ze matchen met de kleuren en afbeeldingen van de Alé-kleding die je het leukst vindt, of, indien aangepast, met die van de teams en sportgroepen. Het is een product dat uitsluitend door één persoon mag worden gebruikt en het moet altijd worden gebruikt met inachtneming van de regels van veiligheid en sociale afstand. Zoals reeds vermeld, zijn de gezichtsmaskers van Alé geen medisch chirurgisch hulpmiddel. Alé gezichtsmaskers zijn al beschikbaar op de e-commerce van Alé en zullen de komende weken ook verkocht worden in de beste wielerwinkels in Europa en Noord-Amerika.

Voor een selectie ga je naar de site van Alé.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button