FietsenReizenUitrusting

Coleman komt met nieuwe CXS-hoofdlamp.

Coleman breidt het E-light aanbod verder uit. Daarnaast optimaliseert het merk zijn Batterylock en Kinesix-functies.

Met de introductie van de nieuwe CXS + 300R voegt het outdoormerk Coleman een nieuwe hoofdlamp toe aan het bestaande assortiment (CHT en CXO). De CXS + 300R is de volgende generatie van hoofdlampen die door middel van handbewegingen kunnen worden bediend. Deze hoofdlamp heeft 5 afzonderlijke lichtstanden en een handsfree KineSix™ modus. coleman CXS +300

Via USB aansluiting kan deze veelzijdige hoofdlamp gemakkelijk opgeladen worden voor maximaal comfort. Ontworpen met licht sensing technologie.

De CXS +300 hoofdlamp, past wanneer deze in de Reax modus staat, de lichtbundel aan aan de omgeving en de behoeften van de gebruiker. De geavanceerde hoofdlamp beschikt eveneens over de Coleman BatteryLock™ technologie en dus altijd werkt wanneer je hem nodig hebt.

Vernieuwde BatteryLock™ mét O-ring: nooit meer onverwacht een lege batterij

BatteryLock™ werd in 2016 gelanceerd. De functie zorgt er met één simpele beweging voor dat batterijen in elektrische verlichting losgekoppeld worden: zo lopen ze niet ongevraagd leeg wanneer de lamp niet gebruikt wordt. Handig, maar gebruikers rapporteerden dat bij het opbergen van de hoofdlamp, deze soms toch werd ingedrukt waardoor de batterijen alsnog contact maakten. Om dit op te lossen optimaliseerde Coleman BatteryLock™ met een O-ring en een velcrozakje. Als je de O-ring op de lamp bevestigt als je ze in je rugzak of elders opbergt, kan BatteryLock™ niet per ongeluk uitgeschakeld worden. Gebruik je de lamp, dan bewaar je de O-ring in het daartoe bestemde velcrozakje. De vernieuwde BatteryLock™ functie is standaard geïmplementeerd in de nieuwe CXS-reeks én in de 2017 modellen van de CHT- en CXO-reeks.

Geoptimaliseerde KineSix™ functie (CXS-reeks)

Met KineSix™ switch je automatisch van de ene naar de andere lichtstand door met je hand voor de lamp te zwaaien. In bepaalde omstandigheden wil je dat misschien liever niet. Daarom is KineSix niet langer standaard geactiveerd in de CXS-reeks. Als je de hoofdlamp aanzet door 1 keer op de aan/uit-knop te klikken werkt de lamp zonder Kinesix. Om Kinesix™ te activeren moet je dubbelklikken op de aan/uit-knop. Om Kinesix™ uit te schakelen, zet je de lamp uit en dan weer aan.

Coleman® REAX™ – lichtsensor

Met de innovatieve zelfaanpassende Coleman® REAX™-lichtsensor technologie passen de hoofdlampen van Coleman® hun lichtbundel aan de omringende omgeving en de behoeften van de gebruiker aan.

NABIJ VERLICHTEN: Bij het focussen op voorwerpen in de nabijheid neemt de lichtsterkte af en heeft de lichtbundel een gelijkmatig overgaand effect om de zichtbaarheid te verhogen. Bij lange afstanden wanneer je ver vooruit kijkt, neemt de lichtsterkte toe, waardoor de lichtbundel verder reikt.

Nieuwe CXS hoofdlamp met verstelbaar licht en slimme extra’s

CXS+ 300 BatteryLock™ Hoofdlamp.
Kenmerken: BatteryLock™, 5 standen.
Werkt op: Lithium ion oplaadbaar via usb.
Lichtopbrengst: 300 lumens (high); 20 lumens (low).
Bereik: 50m (high); 5m (low).
Batterijduur : 2,5 tot 50uur.
Waterbestendigheid: IPX 4.
Gewicht: 107 g.
Afmetingen: 6,8 x 4,0 x 3,0 cm; hoofdband 60 cm.
Koop bij bol.com

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button