ActiviteitenFietsen

CamelBak introduceert collectie voor woon-werkverkeer

De wereldleider in bekroonde persoonlijke hydratatieproducten, onthult de nieuwe M.U.L.E. Pendel 22 en H.A.W.G. 30-packs speciaal ontworpen voor woon-werkverkeer met de fiets. De geheel nieuwe H.A.W.G. Pendelen 30 en M.U.L.E. Commute 22 combineert functie en stijl om je volgende rit door de stad uit te rusten.

De nieuwe collectie combineert technische kenmerken zoals weerbestendige bescherming, reflexiviteit en lichtgewicht ademend vermogen in een slank, stijlvol ontwerp dat je overal mee naartoe wilt nemen.

Bij CamelBak is fietsen niet alleen een levensstijl, het is een manier van leven. Omdat zovelen van ons naar het werk fietsen, hebben we deze nieuwe fietsproducten voor woon-werkverkeer ontworpen voor ons en voor mensen zoals wij”, zegt Jeffrey Tomasi, productmanager bij CamelBak. Fietsen is de laatste tijd enorm populair geworden, grotendeels dankzij de rol van de sport als duurzame, toegankelijke en afstandelijke vorm van openluchtrecreatie. Met die groei in het achterhoofd willen we alle leden van de sport blijven koesteren, oud en nieuw, en we denken dat iedereen iets zal vinden dat ze zoeken in onze collectie.î

Om zijn nieuwe collectie voor woon-werkverkeer met de fiets te ontwikkelen, ondervroeg het merk fiets forenzen in verschillende steden – waaronder New York City, Washington D.C., Austin, San Francisco en Portland – om de belangrijkste kenmerken voor een rugzak te bepalen. Productontwikkelaars hebben vervolgens deze essentiële eigenschappen van bescherming tegen weersinvloeden, lichtgewicht, ademend vermogen, gemakkelijke toegang en zichtbaarheid in de nieuwe H.A.W.G. Pendelen 30 en M.U.L.E. 22 pakjes woon-werkverkeer.

De nieuwe CamelBak M.U.L.E. Pendelen 22L en H.A.W.G. Commute 30L-packs zijn verkrijgbaar bij CamelBak en bij de beste fietsenwinkel.

Gemeenschappelijke belangrijkste kenmerken:

De buitenkant van de rugzakken is gemaakt van 330d Cordura(R) Nylon met PU-coating voor de beste balans tussen weersbestendigheid en lichtgewicht zonder in te boeten aan de duurzaamheid die nodig is voor dagelijks dragen.
De stormbestendige laptophoes met getapete naden houdt je elektronica veilig en gezond.
– Het Air-Support-achterpaneel biedt ongelooflijk ademend vermogen, vermindert de opbouw van warmte en biedt comfort tijdens het woon-werkverkeer.
Command Center-zakken op het harnas bieden snelle toegang tot essentiële zaken zoals een telefoon of oordopjes.
Helm dragen: helm opbergen en vastzetten
360 graden multidirectionele reflectie: reflecterend materiaal aan alle kanten van de rugzak zorgt voor veiligheid bij weinig licht
Zijzakken: grote zijvakken voor waterfles en opbergruimte met beugelslot
Afneembare tailleband: extra stabiliteit wanneer je het nodig hebt
Compatibiliteit met CRUXÆ-reservoir tot 3L/100oz (reservoir niet inbegrepen)
30L capaciteit (H.A.W.G) of 22L capaciteit (M.U.L.E.)

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button