Fietsen

30 verschillende en essentiële hulpmiddelen.

Cycle-On bevat 30 verschillende en essentiële hulpmiddelen voor het onderhouden en repareren van uw fiets wanneer u onderweg bent. Deze ongelooflijke oplossing is gemaakt van 420 mm roestvrij staal met zwarte coating en heeft een dikte van slechts 12 mm op het dikste punt. Ondanks de enorme hoeveelheid ingebouwde hulpmiddelen weegt hij slechts 140 gram, waardoor het uw perfecte fietspartner is!

In tegenstelling tot veel conventionele fietsgereedschappen.  Was het doel, met de Cycle-On, om een ​​dun en lichtgewicht ontwerp te bereiken met behoud van de maximale hoeveelheid functionaliteit voor fietsers. Dit om er een echt universeel product van te maken dat je altijd bij je moet hebben; of u nu naar het werk fietst of gaat langlaufen.

“Het geheel is groter dan de som der delen”

Cycle-On heeft een modulaire opbouw. Dit maakt verschillende configuraties mogelijk om onderweg verschillende doelen te bereiken. Eén configuratie levert een groter koppel op die moeilijk te verplaatsen bout, terwijl andere configuraties het mogelijk maken het gereedschap te gebruiken als een bit aandrijving of zelfs als een sterk snijgereedschap.

De Cycle-On heeft een ontwikkeling van meer dan 12 maanden ondergaan bij  True Utility. Sinds de introductie is het een groot succes. Onder leiding van Lee Berman werd het ontwikkeld door het kleine en gerichte Britse ontwerpteam in het zuiden van Engeland.

Voor meer informatie ga je naar cycle on net.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button