ActiviteitenUitrustingWintersport

Warme handen op de piste.

Dit wintersportseizoen was qua weersomstandigheden niet optimaal. Alhoewel de sneeuw dit jaar al vroeg in de Alpen viel waren de temperatuurschommelingen, regen en harde wind vaak spelbrekers. Maar ondanks alles zochten wederom veel avonturiers de sneeuw op en trotseerden de kou. Soms met de nieuwste gadgets zoals de I-Thermic van Odlo. Maar wat je steeds meer ziet izijn de verwarmbare handschoenen. 

Hestra bouwt geweldige skihandschoenen en de Hestra Power Heater Glove is geen uitzondering.  Deze handschoen gemaakt van hoogwaardige materialen met een eenvoudig verwarmingssysteem. Welke voldoende warmte bieden op koude dagen. Zelfs als het verwarmingselement niet is ingeschakeld, zijn dit hoogwaardige skihandschoenen.

De Power Heater Gloves worden op de markt gebracht voor skiërs  die gemakkelijk koude handen en vingers krijgen. Deze gebruikers zullen dol zijn op de drie niveaus van extra warmte die worden aangeboden door het elektrische verwarmingssysteem. In vergelijking met andere verwarmde handschoenen produceren de Power Heaters niet zoveel warmte. Op de laagste stand is de elektrische hitte nauwelijks merkbaar, maar voldoende om te voorkomen dat de vingertoppen te koud worden. We hielden ervan om de hele dag, 6 uur, met de handschoenen op de laagste stand te skiën. Als u extra warmte nodig hebt voor de koudste dagen, zijn de middelste en hoge instellingen nuttig. Wanneer de Power Heater is ingeschakeld op de middelste stand dan kun je drie tot vier uur de kou buiten de handschoen houden. Wanneer je gebruik maakt van de hoogste warmte-instelling zal de batterijen in ongeveer 2 uur leeg geraken. Maar met behulp van een batterypack zijn ze zo weer opgeladen.

De handschoenen zijn natuurlijk water- en winddicht en gemaakt van geitenleer. Ze zijn verder verkrijgbaar als want of als vingerhandschoen. Voor meer informatie ga je naar Hestragloves.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button