ActiviteitenKledingMannenVrouwenWintersport

Renegade Pro-handschoenen. Niemand wil natte handschoenen.

Er zijn zoveel verschillende handschoenen dat het overweldigend kan zijn om de beste skihandschoen te vinden. Wij hadden het genoegen om de Black Diamond Renegade Pro uit te mogen proberen.

De Renegade Pro-handschoenen komt uit de freeride serie. Deze serie is specifiek toegespitst op de skiër die zich buiten de geprepareerde piste wil bewegen. Naast ski’s, kleding en veiligheidsmiddelen bestaat deze serie ook uit speciale handschoenen. De Renegade Pro Gloves is zo’n paar en is daarmee een uitstekende keuze voor een freerider. Deze handschoen heeft veel voordelen maar bijzonder is dat er een speciale dames versie is. Deze heeft dezelfde kwaliteitskenmerken maar is door zijn mooie pasvorm net iets kleiner.Renegade Pro

De handschoenen bezitten het echte GORE-TEX®-membraan. Je zult daarom niet verbaasd zijn dat de handschoenen perfect presteren als de omstandigheden vochtiger zijn of als het zwaar sneeuwt. Want zeg nu zelf, niemand wil natte handen tijdens het skiën, maar dat zal je niet gebeuren met deze handschoenen. Thinsulate isolatie zorgt ervoor dat de droge warme lucht in de handschoen blijft en alle nattigheid aan de buitenzijde. De buitenkant is voornamelijk gemaakt van nylon echter de palm en de vingers zijn gemaakt van geitenleer voor een verbeterde grip. Ze zijn verkrijgbaar in de maten XS, S, M, L en XL.

De vaste fleece voering is niet alleen super zacht het houdt je vingers warm. De Renegade Pro-handschoenen zijn geen handschoenen die je bij elke temperatuur goed ondersteunen. Wanneer het kouder wordt dan ongeveer -12 graden dan is het verstandiger om over te schakelen naar een andere handschoen. Maar die zijn er voldoende in het Black Diamond handschoenen assortiment. Voor meer Black Diamond producten bezoek de website.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button