KledingMannenVrouwenWintersport

Neon neemt de skipistes terug

Skiën en skimode hebben vaak iets met aandacht te maken. Degenen die skiën, willen gezien worden. Sommigen en sommigen bewonderden ook. Daarom zijn kleur en een portie extravagantie de skiwereld niet vreemd. Geen wonder dus dat de blikvanger Neon zijn wederopstanding viert op de skipistes. Wakker gekust door de broek- en fit-specialist Maier Sports, die vakkundig de blikvanger in zijn skikledinglijn presenteert.

Soms opvallend en luidruchtig, soms fijn gedoseerd en bijna discreet. Maar altijd zo dat de aandacht wordt getrokken. Neonstijlen zijn de high-flyers dit seizoen. Outfits voor zelfverzekerde skifans. Maier Sports beheert de balans tussen sport en mode zonder daarbij de nodige functionaliteit uit het oog te verliezen. Het spel met monochrome, opvallende contrasten, gedurfde neonvlakken en accentuerende neonflitsen zorgen voor een opwindend uiterlijk, waarbij asymmetrie soms de aandacht trekt als extra stilistisch apparaat.

Dit seizoen komen ze met verschillende opvallende kledingstukken voor dames en heren. Voor dames de CORAL FLASH jas en broek en de ROSEGOLDIE. Voor heren is er de ILLUMINATE 2.0 jas, de NEO PANTS broek en het onder shirt de SURPRISE.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button