ActiviteitenWintersport

Arc’teryx Equipment 2021 Digital Backcountry Academy

De aanstaande Arc’teryx Equipment Digital Backcountry Academy is ontworpen om deelnemers een vergelijkbare ervaring te bieden als een persoonlijke Academy, vanuit het comfort van hun eigen huis. De digitale Academie, die plaatsvindt van 8 tot 12 februari 2021, zal dienen als een platform waar deelnemers kunnen deelnemen aan leermogelijkheden en de bergcultuur op een veilige en verantwoordelijke manier kunnen beleven.

tijd in de natuur.

“Onze academies zijn ontworpen om onze gemeenschappen te inspireren, te verbinden en te betrekken, en hoewel we fysiek niet samen kunnen zijn, kunnen we toch blijven leren en voortbouwen op onze vaardigheden in het binnenland”, aldus Jurgen Watts, Director of Brand Experiences bij Arc ‘teryx. “We hebben een geweldige line-up met inspirerende sprekers, stimulerende paneldiscussies, boeiende films en mogelijkheden voor het ontwikkelen van vaardigheden. We hopen dat deelnemers via onze Digital Backcountry Academy geïnspireerd zullen worden om tijd in de natuur door te brengen en dat ze zullen blijven bouwen aan hun vaardigheden om veilig te doen. ”

Online

In plaats van clinics, werkt het merk dit jaar samen met Arc’teryx-atleet en -gids Mark Smiley om online lawineveiligheid en backcountry skicursussen tegen een gereduceerd tarief aan te bieden. De lawine-veiligheidscursus bestaat uit meer dan 75 video’s onderverdeeld in zes segmenten, terwijl de backcountry-skicursus zowel skiën als bergbeklimmen omvat, verdeeld in vier secties: beweging, uitrusting, ankers en expeditievaardigheden.

Naast de online cursussen biedt Arc’teryx tijdens het digitale evenement van een week een verscheidenheid aan gratis evenementen, waaronder: twee paneldiscussies over diversiteit en inclusie in de buitenlucht en skitochten in de tijd van COVID; een workshop skifotografie in het achterland onder leiding van Arc’teryx Senior Outdoor Photographer Angela Percival; filmvertoningen van Frozen in Time en Motherload; een nieuwe Academy-podcastserie gehost door komiek Katie Burrell; en een online fototentoonstelling met afbeeldingen van lokale fotografen uit Jackson, WY. Het merk zal ook een digitale bronnenhub lanceren met een selectie van educatieve artikelen, checklists en tip sheets geschreven door Arc’teryx-atleten, ambassadeurs en merkpartners, die onderwerpen behandelen als skiseizoentraining, het samenstellen van een uitgebreide backcountry-voorbereidingskit en uitrusting. aanbevelingen.

“Verbinding maken met onze gemeenschap en tijd doorbrengen in de natuur is nog nooit zo relevant geweest als nu”, aldus Watts. “Met dat in gedachten willen we een ruimte creëren waar mensen, waar ze ook wonen, elkaar kunnen inspireren en leren van experts, zodat ze vol vertrouwen en veilig kunnen genieten van het achterland.”

Ga voor meer informatie over de Arc’teryx Digital Backcountry Academy naar: Backcountry

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button