KledingMannenVrouwenWintersport

ALÉ vernieuwt zijn samenwerking met de UEC.

De prestigieuze truien van de Europese wielerkampioenschappen, van alle disciplines, worden geleverd door het bekende kledingmerk uit Verona (Italië).

World Tour-teams.

De truien ontworpen door Alé voor de UEC maken deel uit van de PR-S-collectie. Deze lijn wielerkleding, speciaal ontworpen voor gebruik in wedstrijden, werd ontwikkeld dankzij feedback van vele professionals, waaronder de World Tour-teams waarvan Alé een partner is: Bahrain Victorious, Movistar Team, Groupama FDJ en de Alé BTC Ljubljana voor dames.

Mapping-technologie.

Lichtgewicht, hoogwaardige stoffen, Race-fit snitten ontworpen in de windtunnel, maximaal ademend vermogen dankzij Body Mapping-technologie: het beste op het gebied van textieltechniek dat vandaag beschikbaar is.

Europese Granfondo Champions.

De samenwerking met de UEC strekt zich ook uit tot de Alé La Merckx, de Internationale Granfondo van Verona waarvan Alé de promotor is. Het evenement staat dit jaar gepland op 6 juni en het wordt de unieke race voor de toewijzing van de truien van de Europese Granfondo Champions.

Veronese.

De UEC, een van de vijf confederaties van de Union Cycliste Internationale (UCI), is de organisator van de Europese kampioenschappen wielrennen in verschillende disciplines: weg, mountainbike, baan, BMX, veldrijden en indoor cycling. Op grond van de bestaande overeenkomsten, en net als in voorgaande jaren, zal het beroemde merk Veronese van hoogwaardige wielerkleding een officiële UEC-partner zijn en met zijn truien alle kampioenen aankleden die op het podium van de Europese kampioenschappen wielrennen staan.

“Het is mij een waar genoegen om de voortzetting van het partnerschap met de Union Européenne de Cyclisme aan te kondigen – zei Alessia Piccolo, CEO van APG srl, het bedrijf waartoe AlÈ behoort – Ik ben er trots op dat de beste fietsers en de beste vrouwelijke wielrenners van Europa zullen onze truien dragen op het podium van de Europese kampioenschappen wielrennen. Ze zullen het AlÈ-logo op hun borst dragen, samen met de sterren, het symbool van de Europese vlag! “.

“We zijn trots dat we ons partnerschap met AlÈ hebben verlengd en we zijn blij dat onze Europese kampioenen, op het officiële moment van de prijsuitreiking, opnieuw de truien zullen dragen van dit belangrijke Italiaanse merk, waarmee we ook bijzonder verbonden zijn dankzij de Granfondo AlÈ La Merckx – Europees Granfondo Kampioenschap 2021. – zei Enrico Della Casa, voorzitter van de Union EuropÈenne de Cyclisme ñ Ik wil de CEO van APG, Alessia Piccolo, bedanken voor het vertrouwen. We maken ons klaar om een ​​geweldig seizoen te beleven de nieuwe Europese kampioenen bekronen met de uitmuntendheid van AlÈ-truien “.

Over ALÉ

ALÉ is een Italiaans merk dat in 2013 is opgericht door het bedrijf APG srl, gevestigd in Bonferraro di Sorg (Verona). APG srl produceert al meer dan 35 jaar fietskleding en accessoires. ALÉ is een bedrijf geboren uit een passie voor fietsen op hoog niveau en ontwerpt zijn kleding in Italië, op de afdeling Onderzoek en Ontwikkeling in de provincie Verona. Van professionals tot amateurs, ALÉ produceert meer dan 1 miljoen producten en accessoires per jaar. De belangrijkste ambitie van het bedrijf is om de behoeften van fietsers volledig te begrijpen om te anticiperen en te innoveren, door een op maat gemaakt aanbod voor clubs en verenigingen te ontwikkelen.

Ga voor meer informatie  over de komende Europese kampioenschappen naar UEC,

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button