Wintersport

40 JAAR ORTOVOX

In 1980 ontwikkelde Gerald Kampel de eerste lawinepieper die op een dubbele frequentie kon zenden en ontvangen, waardoor talloze levens konden worden gered – en daarmee de hoeksteen werd gelegd voor ons merk ORTOVOX.

Sinds de oprichting geven ze inhoud aan de bergsportmarkt met hun baanbrekende alpine uitrusting en met hun waarden: ze ontwikkelen producten die bergsporten veiliger maken en tegelijkertijd de natuur en dieren beschermen. Deze missie bepaalt hun acties sinds 1980 – en zal dat ook in de toekomst blijven doen.

Back to the 80s: welk RETRO FLEECE-ontwerp is jouw favoriet? Kies je favoriete retro-ontwerp en met een beetje geluk maak je kans op 1 VAN DE 40 EXCLUSIEVE ORTOVOX RETRO-FLEECES in je favoriete stijl. De limited edition ORTOVOX RETRO FLEECE’s worden geproduceerd met stofresten en zijn officieel niet te koop. Deze merinofleece in limited edition 80s-look is volledig gemaakt van stofresten. Bijzondere details zijn onder meer ons retro-logo op de borst en het kangoeroezakje op de buik.

Om mee te doen gebruik je de link van Ortovox.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button