ActiviteitenReizen

Wil jij duiken met haaien en de absolute adrenalinekick beleven?

Voel de adrenaline terwijl grote witte haaien rond de kooi zwemmen.

Chris Fallows

Er zijn veel dingen die een bezoek aan Kaapstad onvergetelijk maken. De Tafelberg beklimmen, naar Robbeneiland, de uitgestrekte wijnlanden in, en meer van dat soort absolute highlights die dit deel van de wereld zo onovertroffen bijzonder maken. Maar het echte avontuur beleef je op het water. Namelijk duiken met haaien in Gansbaai, witte haaienhoofdstad van Zuid Afrika. Er zijn maar weinig plekken ter wereld waar je op zo’n indrukwekkende manier oog in oog kan komen te staan met de great white sharks in de Atlantische Oceaan. Vanuit de haven van Gansbaai vaart u richting Dyer island waar veel pinguins, zeehonden en zeevogels leven. De omgeving van Dyer island is een belangrijke jachtgebied van de witte haai. De wateren bij Dyer Island in Gansbaai worden toepasselijk de Shark Alley genoemd en staan ​​bekend om hun uitzonderlijke haaienpopulaties. De haaien worden aangetrokken door de kolossale kolonie van zeehonden, die op het kleinere eiland Geyser Rock leven.

Chris en Monique Fallows eigenaar van Apex Shark Expeditions organiseren verschillende expedities. Zo kun je samen met deze haaienexperts duiken tussen 10 haaiensoorten van de grote witte tot de verlegen haai. Natuurlijk wel veilig in een echte kooi die je beschermt tegen de enorme kracht van deze imposante haaien. Zodra je in de kooi zakt pompt de adrenaline als een bezetenen door je aderen. Vol spanning wacht je af wat er gaat gebeuren. En dan opeens uit het niets komt daar een enorme majestueuze en indrukwekkende haai met wijd opengesperde mond aanzwemmen. Tijd om na te denken is er nauwelijks want je moet die ene mooie foto maken. Gedurende het gehele jaar kun je bij Apex Shark Expeditions terecht voor verschillende Shark-tours. Welke haai je ziet is echt afhankelijk van het seizoen, het weer, de watertemperatuur en andere factoren. , 
Door jarenlange ervaring zijn Chris en Monique in staat om de beste plek aan haaienactiviteit te kiezen voor de dag.

chris Fallows

Iedereen kan met de haaien duiken, er is geen scuba-kwalificatie vereist. In een kooi is er ruimte voor maximaal 6 deelnemers. Is het duiken niet aan jou besteed dan blijf je gewoon aan boord om daar te genieten van het spectaculair haaien-schouwspel.

Ben jij klaar om deze ultieme bloedstollende ervaring te beleven?

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button