ActiviteitenBackpacken

Veilig op pad met de Kid Comfort Active.

Het Duitse merk Deuter is wereldwijd bekend om haar functionele kinderdragers. Sinds afgelopen zomer zijn er aan de collectie twee nieuwe modellen toegevoegd. We kunnen stellen dat deze zeer succesvol zijn ontvangen. Het gaat om de Kid Comfort Active en de Kid Comfort Active SL.

Zowel de Kid Comfort Active als de Kid Comfort Active SL hebben slechts een gewicht van 2,5 kilo. Wat deze kinderdragers uitzonderlijk licht van gewicht maakt. Speciaal voor deze varianten is er een nieuw en compact Lite Air full- contact rug systeem, met Vari Fit systeem ontwikkeld. Hierdoor is het mogelijk om het frame perfect af te stemmen op de lengte van je rug. Deze op maat mogelijkheid zorgt voor een veilige pasvorm en een perfecte verdeling van de lading. Daarnaast is er gebruik gemaakt van een slank framestructuur met lichtgewicht materialen. Juist deze combinatie van veiligheid, licht in gewicht en  comfort voor drager en kid maken van de Kid Comfort Active de ideale kinderdrager voor sportieve ouders!

Deuter besteedt veel aandacht aan veiligheid en comfort van hun kinderdragers. In de Kid Comfort Active zijn dan ook sommige details  aangepast, om ervoor te zorgen dat de jongste passagiers zich veilig en prettig voelen. Zo heeft het zitgedeelte een verwijder baar kin kussen, voetsteunen, een in hoogte verstelbaar zitje en een zij ingang. Zodat je je meest dierbaarste bezit veilig en comfortabel mee kunt nemen. Zoals je mag verwachten van dit toonaangevende bedrijf is de Deuter Kid Comfort Active (SL) TÜV/GS getest en gecertificeerd.

De fysieke bouw van mannen en vrouwen verschilt wezenlijk. Daar hebben ze bij Deuter rekening mee gehouden en daarom is speciaal voor dames de SL versie ontwikkeld. In deze sportieve SL uitvoering zijn de schouderbanden en heupband aangepast aan de anatomie van het vrouwenlichaam, evenals de conisch gevormde heupvinnen. Zodat ook actieve moeders met de Kid Comfort Active SL veilig en comfortabel op pad kunnen.

Deuter is erg begaan met de mens en het milieu en daarom zijn al hun producten PFC vrij. Zodat in de toekomst de jonge avonturiers kunnen blijven genieten van al het moois.

Voor meer informatie ga je naar Deuter. Bestellen doen je eenvoudig en snel bij Bol.com.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button