ActiviteitenReizen

“Songs in Silence: Trek”

Dit voorjaar presenteert Theaterkantoor met actrice, zangeres en outdoor-fanaat Marjolein Keuningmeerdere buitenconcerten op verschillende locaties. Theaterkantoor is gespecialiseerd in het organiseren van unieke belevingsconcerten, waarbij meerdere zintuigen geprikkeld worden.

Marjolein Keuning zingt, speelt en vertelt in Songs in Silence. Een intiem buitenconcert waarin zij liedjes en zelfgeschreven verhalen deelt. Ze wordt begeleid op gitaar door Leon Mennen. Op bijzondere, inspirerende locaties in de buitenlucht kun je volledig tot rust komen. Neem je eigen matje, tuinstoel of zitzak mee en ga een ontspannen (na)middag tegemoet. Je ontvangt van ons een LekkerBAG, met daarin een drankje en een lekkere versnapering, je kunt kiezen tussen iets zoets of juist iets hartigs. Zo begint je concert al goed. Ruik, hoor en voel de natuur om je heen!

“Songs in Silence: Trek” is een liedprogramma waarin Marjolein, begeleid door gitarist Leon Mennen, vertelt over haar trekking langs de Engelse kust. Mooie muziek en verhalen worden afgewisseld, waarbij het publiek midden in de natuur lekker met de voeten in het gras kan genieten.

Tijdens het concert liggen of zitten mensen op hun eigen matje of stoel. Er worden koptelefoons uitgedeeld zodat je volledig kunt wegdromen. Daarnaast ontvangen de bezoekers een ‘lekkerBAG’ met diverse lekkernijen en een drankje voor tijdens het concert.

Dit is een unieke kans om bijzondere buitenplekken te ontdekken. Voorafgaand kan je de aansluitende locatie bezoeken of een mooie wandeling maken.

28 mei 2022 – Huis Bergh (Heerenberg)

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button