KledingMannenRunningVrouwen

Lekker je tenen spreiden.

Als je ervan houdt om je tenen te spreiden, dan mag de Injinji Trail Midweight Mini-Crew niet ontbreken in je collectie. Elke hardnekkige trailrunner kan de goed gedempte en goed ontworpen constructie waarderen die je beschermt en je comfortabel houdt. Door elke teen in zijn eigen pod te wikkelen, wordt gezegd dat het blaren helpt voorkomen terwijl je je balans verbetert door gespreide tenen terwijl je rent.

De Injinji Trail Midweight Mini-Crew is een teen-sok die blarenbestendig is en waarmee je je tenen op het pad kunt spreiden. We zijn er dol op vanwege het uitzonderlijke comfort en het dempingsniveau dat je voeten droog houdt tijdens korte en ultra afstanden. Onze experts grijpen naar deze sok wanneer een harde, droge of technische trail over grote afstanden het doel van de dag is.

Blaren.

Met een matige demping voelden onze voeten zich best gelukkig op het pad. Rotsen onder de voeten, scherpe wortels, oneffen terrein en lange warme dagen hadden geen enkel effect op ons tijdens het betreden van ruw terrein. De kwartlengte-hoogte biedt ook uitstekende bescherming, waardoor droog zand en deeltjes niet naar binnen kunnen komen. Het meest voor de hand liggende en unieke kenmerk van deze mededinger is de teen-sokconstructie. Elke teen past veilig in zijn eigen pod waarvan wordt gezegd dat het blaren voorkomt. Bij onze tests hadden we er geen, dus de bewering klopt tot nu toe. We vinden deze sok ongelooflijk comfortabel, met veel lof van elk lid van onze testgroep.

Comfort

Hij is gemaakt met een synthetische constructie (geen merinowol) en voelt zeker net zo comfortabel aan. We hebben deze sok getest op runs van meer dan 13 mijl in het heuvellandschap rondom Valkenburg, en tijdens het doorkruisen van het groene hart die goed waren voor 20+ kilometers per dag. 39% COOLMAX-materialen bieden uitzonderlijk ademend vermogen, terwijl het nylon (58%) en lycra (3%) duurzaamheid en stretch toevoegen om het stevig op zijn plaats te houden, vooral op de afdalingen. Het vermogen om je tenen te spreiden hielp ons met balans, wat bijdroeg aan het algehele comfort van onze hardloopervaring. Het materiaal is dik rond de manchet en door de tenen en hiel, wat zorgt voor impactpunten die lekker worden opgevangen voor lange dagen.

De Injinji Trail Midweight Mini-Crew groeit een mooie band met hardlopers voor alle afstanden. Als je op zoek bent naar een teensok die comfortabel, gewatteerd en gemaakt is voor lange of zware kilometers op het pad of op de stoep, dan zul je onder de indruk zijn van deze. We raden het ten zeerste aan, vooral voor degenen die graag hun tenen spreiden.

Voor meer informatie ga je naar Injinji.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button