ActiviteitenKledingRunning

De ODLO ultra fun challenge.

Heb je ooit eerder een ultramarathon gelopen? Nee? Grijp dan nu je kans – doe mee aan de ODLO ULTRA FUN challenge op Strava! Voltooi een ultramarathon in 3 weken. Het mooie is dat je ook nog eens kans maakt op een ODLO hardloopkit, inclusief het nieuwe DualDry waterdichte hardloopjack en een week in de Zwitserse Alpen voor twee!

De challenge is verspreid over 3 hele weken waarbij alle elemeneten van het ultra hardlopen aanwezig zijn zoals, de uitdaging, gezamenlijkheid en prestatie. Om onze COVID-19-lockdown-benen te laten wennen aan de uitdaging mag je de challenge in 3 weken afronden..

De fun run challenge is 50 km en je bent vrij om deze op welke manier dan ook in 3 weken af te leggen. Juist deze afstand zou de perfecte “fun run” -lengte moeten zijn om je benen terug in vorm te krijgen voor wat waarschijnlijk een lange zomer van social distancing wordt.

De uitdaging begint op 1 juni en deelnemers die de uitdaging voor 21 juni voltooien, krijgen 25% korting op ODLO.com en in ODLO-winkels en kunnen deelnemen om een ​​complete Zeroweight-hardloopkit te winnen, inclusief de ISPO-bekroonde Dual Dry Waterproof jas, en een reis van een week voor jou en een vriend naar het Zwitserse wandelpad Mekka in Nendaz-Veysonnaz voor deze of de volgende zomer.

Wil je meer weten over hoe je kunt deelnemen ga dan naar Odlo Ultra fun Challenge.

#ZeroExcuses – Laten we beginnen!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button