KledingMannenRunningUitrusting

Craft lanceert de CTM Ultra Carbon

Het Zweedse sportkledingmerk Craft lanceert CTM Ultra Carbon, een nieuwe ultra-innovatieve hardloopschoen met uitstekende duurzaamheid en grip voor verschillende ondergronden – voorbestemd om nieuwe wegen in te slaan en nieuwe persoonlijke records te vestigen over de hele wereld. De schoen is ontwikkeld in samenwerking met de wereldberoemde ultra-runner Tommy Rivs.

“CTM Ultra Carbon is een eersteklas hardloopschoen ontworpen voor atleten die niets dan het beste eisen”, zegt Craft’s Product & Marketing Director Daniel Högling. en meest agressieve hiel-tot-teen drop, ben ik trots om te zeggen dat we eindelijk de minuten en seconden hebben gewonnen, evenals de duurzaamheid en veelzijdigheid waarnaar we op zoek waren. Of je nu traint voor een marathon of op extreme afstanden concurreert, dit is jouw schoen. “

CTM Ultra Carbon is ontwikkeld samen met marathon en ultra-runner Tommy Rivs en combineert hyperlichte Vault Foam ™ met een afgestemde koolstofplaat voor ultieme efficiëntie en energieteruggave. Het wordt ook geleverd met een full-contact rubberen tractiezool voor optimale duurzaamheid en tractie op verschillende ondergronden.

Ultra Carbon Plate ™ voor een uniek trampoline-effect
De schoen is ook voorzien van de zeer innovatieve Ultra Carbon Plate ™. Deze dunne plaat is gemaakt van zorgvuldig gewonnen koolstofvezel en werkt bijna als een trampoline en biedt de beste energieteruggave in zijn klasse. Bovendien heeft de afgestemde koolstofplaat een precisiesplitsing, waardoor de grote teen onafhankelijk op de mediale zijde van de plaat en de andere tenen aan de laterale zijde kan drukken – wat zorgt voor torsie om ultra-rebound te bieden op verschillende oppervlakken en hoeken.

CTM Ultra Carbon zal eind januari 2021 in de winkels verkrijgbaar zijn.

Voor meer informatie ga je naar de site van Craft.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button