Activiteiten

Op maat aangemeten, unieke rijlaarzen

Voor echte ambachtelijke paardrijlaarzen moet je in Schaijk zijn. Op een zuiver ambachtelijke manier en alleen met de beste materialen worden hier met de hand rijlaarzen, jodphurs of chaps gemaakt. Geen eenheidslaarzen. Want alle laarzen worden vakkundig opgemeten en door een verscheidenheid aan leersoorten en kleuren vervolgens in de eigen fabriek in elkaar gezet. Je kunt het zo gek niet bedenken maar bijna alle kleuren en vormen zijn mogelijk. Van zwart lak met een rechte neus t/m slangen print met bontvoering en een vlinderneus en alles wat je maar kunt bedenken.

Derby RijlaarsIn 1968 ontstond dit karakteristieke bedrijf in Schaijk (Noord-Brabant) met het produceren van schoenen. Als snel produceerde zij schoenen voor grote namen in Nederlands zoals van Haren, Van Bommel en Van Lier. In 1991 nam de toenmalige eigenaar Ben het bedrijf Derbij Rijlaarzen over en werkte hij samen met zijn zoon aan de ontwikkeling van rijlaarzen.

Derby RijlaarzenIn 2004 nam Antoine en Alène Ras het bedrijf over, zij ontwikkelen dagelijks tientallen, op maat gemeten en met de hand ontwikkelde (rij)laarzen. Paardrijlaarzen leveren de hoogste productie in het bedrijf. Echter worden er in de fabriek van Derby ook prachtige vrijetijd boots gemaakt. Deze boots zijn ideaal voor lange wandelen, door wind en weer. De boots zullen op maat aangemeten worden, hierdoor hebben zij de ideale pasvorm. Het uiterlijk van jouw nieuwe vrijetijd boots? Dat is geheel aan de klant. Wanneer je een afspraak maakt in de showroom van Derby te Schaijk, bevind je je in een walhalla aan keuzes van modellen, kleuren, materiaal gebruik maar ook afwerkingen. Dit is dé plek om jouw eigen unieke boots te laten ontwerpen! Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten wanneer je het vergelijkt met de andere grote rijlaars merken. Welke ook nog niet eens op maat en met de hand gemaakt worden.

Wil jij ook een paar rijlaarzen op maat laten maken, maak dan snel een afspraak in Schaijk. Voor informatie ga naar de website van Derby.Derby Rijlaarzen

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button