Activiteiten

IS JOUW BON EEN TICKET WAARD?

Hanwag bestaat 100 jaar en trakteert. Met de aanschaf van een paar Hanwag schoenen in de winkel, maak je kans op een ticket voor een exclusief verblijf in Kleinwalsertal. Een prachtig dal in Voralberg (op 803 km rijden van Utrecht), in het westen van Oostenrijk en tegen de grens met Duitsland.


De KWT Lodge is het hele jaar door een heerlijke plek om uw vakantie door te brengen. De lodge beschikt over appartementen en kamers waarbij een moderne sfeer en gezelligheid voorop staan. Met een rustige ligging in het pittoreske bergdorpje.

De lodge beschikt over een grote gemeenschappelijke ruimte waar je een drankje kan nuttigen aan de openhaard na een heerlijk dagje actief buiten zijn. Het ontbijtbuffet wordt hier iedere ochtend geserveerd en er is een honesty bar waar je zelf drankjes uit de koeling kunt halen. In de grote en luxe gemeenschappelijke keuken kan zelf worden gekookt. Naast de gemeenschappelijke ruimte beschikt de lodge ook over een sauna en een skikelder.
De deelnemende winkel ontvangt een ticket welke kan worden verloot onder de consumenten die een paar Hanwag schoenen hebben gekocht in de periode van 1 mei t/m 1 juli 2021.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button