ActiviteitenGolf

Ik ben niet goed genoeg om een ​​Pro V1, Pro V1x of AVX te spelen.

Vaak denken golfers dat ze niet goed genoeg zijn om te profiteren van een hoogwaardige golfbal zoals de Pro V1, Pro V1x of AVX. Alle golfers profiteren echter van de fouttolerantie van een hoogwaardige golfbal.

Ja, je bent goed genoeg. De Pro V1, Pro V1x en AVX zijn geschikt voor alle golfers, niet alleen voor topspelers.

Veel spelers denken dat je een high-performance bal bijzonder hard moet comprimeren om het meeste uit de bal te halen. In ons artikel over compressie konden we deze mythe oplossen en uitleggen dat de bal bij elke slag wordt samengedrukt. In het artikel over swingsnelheid 1 konden we uitleggen dat de swingsnelheid er niet toe doet bij het kiezen van de bal.

Feit is dat een gemiddelde speler de neiging heeft nog meer te profiteren van een hoogwaardige golfbal dan een zeer goede speler. Spelers met gemiddelde tot hogere handicaps slaan minder greens en moeten hun scores vaker opslaan met chip / pitch en putt. De spincontrole van de Pro V1, Pro V1x en AVX helpt deze spelers om de korte slagen te doen die ze nodig hebben, zodat ze hun beste spel kunnen spelen.

Bovendien: hoewel spelers met gemiddelde en hogere handicaps zeer goede schoten maken, komen ze minder vaak voor dan topspelers. Dit is precies waarom ze profiteren van ballen die u vanwege hun eigenschappen meer fouttolerantie bieden: sneller stoppen op de green door meer spin bij het raken van de green kan het verschil maken, vooral als de bal niet goed wordt geraakt, of hij nu stopt bij de green of eroverheen rolt.

Speel ze om te ervaren welke bal het beste bij je past. Je kunt ook naar de site van Titleist gaan voor een bal keuze.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close