Activiteiten

Huis Bergh heropent op 9 juni

De komende week wordt er druk verder gewerkt om op 9 juni weer open te kunnen. De tentoonstelling Liefde voor de middeleeuwen is nog te zien t/m 27 juni. Voor de toekomst van het kasteel is het van belang om, binnen de geldende beperkingen, open te blijven voor publiek zodat we onderhoud van het kasteel en de collectie kunnen blijven waarborgen.

Het is fijn dat het Kickstart Cultuurfonds daarmee helpt!

Kasteel Huis Bergh is erg verheugd een tweede donatie te ontvangen vanuit het Kickstart Cultuurfonds. De BankGiro Loterij heeft samen met een aantal grote private fondsen het tijdelijke Kickstart Cultuurfonds opgericht, bedoeld om de culturele sector te ondersteunen bij aanpassingen in de 1,5 metersamenleving.

Dankzij een bijdrage van dit Kickstart Cultuurfonds kan er een kassa met online reserveringssysteem aangekocht worden. Door de anderhalvemeter-maatregel is de capaciteit van het kasteel beperkt en moeten bezoekers een tijdslot reserveren; de kassa van het kasteel was daar niet geschikt voor. Het kassasysteem wordt gekoppeld aan een e-ticketsysteem waardoor het aantal bezoekers beter geregistreerd wordt. Het boeken van een e-ticket voor de bezoeker wordt gemakkelijker.

De medewerkers van Huis Bergh verwelkomen u weer graag vanaf 9 juni.

Voor meer informatie Huisberg.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button