Activiteiten

Een full body workout in slechts 15 minuten!

Nieuw in Pijnacker: EMS Studio Pijnacker

Op maandag 15 april 2019 zijn de deuren van EMS Studio Pijnacker aan de Delftsestraatweg 42 geopend.

EMS (Electro Muscle Stimulation) is een oude, beproefde en wetenschappelijk geteste methode om prestaties te verbeteren en herstel te versnellen bij letsel. Buiten de topsport en revalidatie is deze techniek nu ook beschikbaar om het volledige lichaam te trainen en uitermate geschikt voor mensen
die af willen vallen, sterker willen worden en/of reumatische klachten hebben. EMS is zowel bij getrainde als ongetrainde sporters een geschikte methode om verschillende vormen van spierkracht op te bouwen. EMS is een vooruitstrevende technologie waarmee je 1 keer per week een volwaardige full-body workout krijgt in slechts 15 minuten! Heel geschikt dus voor mensen met weinig (vrije) tijd en die toch regelmatig aan sport willen doen.

De EMS techniek stimuleert spieren tot diep in de vezels, veel dieper dan bij traditionele krachttraining. Bovendien is het veel minder belastend voor pezen en gewrichten. Afvallen en sterker worden gaat met EMS trainingen sneller, terwijl de kans op overbelasting veel minder groot is. EMS training is daarom ook ideaal voor mensen met lichamelijke klachten, zoals Astma, Reuma, MS, Hernia, Artrose en waarvoor een reguliere sporttraining niet mogelijk is.

EMS PijnackerEdigna Vollebregt is een gediplomeerd personal trainer, aquatrainer en groepsles docent en al vele jaren actief in de fitness-branche. Naast deze werkzaamheden heeft Edigna de afgelopen tijd haar focus volledig gericht op diverse EMS opleidingen en het vergaren van kennis over de EMS technologie.

Als openingsaanbieding biedt EMS Studio Pijnacker een geheel vrijblijvende GRATIS kennismakingstraining aan. Aan deze kennismakingstraining gaat een uitgebreide intake aan vooraf, waar onder andere doelstellingen en eventuele (fysieke) beperkingen worden besproken.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak gaat u naar EMS studio Pijnacker.

Gerelateerde artikelen

2 Reacties

  1. Ben wel geïnteresseerd. Sport nu 3 x per week. Doe ik steps en aerobics. Meer kan niet vanwege artrose aan mijn knie. Nu lijkt me dit als extra ding wel goed…(wil ook wel wat afvallen).

    1. Hoi Caroline, wat leuk om te horen dat je geïnteresseerd bent! Via de link in ons artikel kun je een gratis proefles aanvragen! We zijn erg benieuwd naar ook jouw ervaring, wil je dit ons laten weten?

      Met vriendelijke groet,

      Outdoortrend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close