ActiviteitenKledingMannenUitrustingVrouwen

Deze winter Outsiders by Nature

Dit najaar introduceert Haglöfs officieel hun nieuwe merkclaim – Outsiders by Nature. De missie van Haglöfs is altijd geweest om mensen te inspireren om naar buiten te gaan – het is de basis van alles wat het merk doet en waar het voor staat.

Met ‘Outsiders by Nature’ wil Haglöfs de mentaliteit vieren van mensen die hun authentieke, vreugdevolle en vrijgevochten liefde voor de natuur en de buitengemeenschap delen. Om deze nieuwe verklaring te lanceren en aandacht te schenken aan wat er momenteel gaande is in de wereld, activeert Haglöfs een campagne genaamd ‘Our Natural Habitat’, die benadrukt dat je soms niet ver hoeft te reizen, aangezien de grootste reis is degene die net achter je voordeur ligt.
Buitenstaanders van nature

Om het beste te omschrijven wat het betekent om van nature een Outsider te zijn – denk aan bewonderenswaardige mensen in de wereld, degenen die inspireren. Het kunnen mensen zijn die geweldige dingen doen, het kan iemand in de buurt zijn die een verschil maakt voor degenen om hen heen, of zelfs gewoon het idee van iemand die ervoor kiest om op een manier te leven die inspirerend is. Wie ze ook zijn, de reden waarom ze als bewonderenswaardig of inspirerend worden beschouwd, is waarschijnlijk omdat ze de dingen op hun eigen manier doen. Omdat ze opvallen in een menigte. Ze tekenen buiten de lijntjes. Ze gaan buiten de gebaande paden en op het ritme van hun eigen trommel.

‘Als merk geloven we erin dat mensen de wereld op een andere manier kunnen ervaren door vooruitstrevend te zijn en anders te denken. Wij geloven dat het leven niet draait om waar je heen gaat, het is de reis. ’Haglöfs ‘Marketing Director, Victor Adler.

De Haglöfs Outsiders is een gemeenschap van mensen met een passie en een diepe waardering voor het buitenleven en de alternatieve levensstijl die daarbij hoort. Ze gedijen in het hebben van een gevoel van vrijheid, geloven in progressief zijn en anders denken. Buitenstaanders houden van de natuur en de vrolijke en sociale aspecten van de buitengemeenschap. Ben je van nature een Outsider?

Onze natuurlijke habitat

Deze zomer is er misschien geen optie om naar het buitenland te reizen, maar dit betekent niet dat er geen mogelijkheden zijn om avontuur te beleven – dingen moeten gewoon een beetje anders worden bekeken. Haglöfs zocht Outsiders by Nature over de hele wereld en binnen hun organisatie voor hun verborgen juweeltjes, geheime retraites, favoriete activiteiten en tips & tricks. Allemaal goed te doen in de buurt van je eigen woning. Allemaal binnen hun natuurlijke habitat.

Als gevolg hiervan zullen de komende weken meerdere verborgen juweeltjes worden gepresenteerd op zowel haglofs.com als op de officiële sociale accounts van Haglöfs (@haglofs). Voor degenen die op zoek zijn naar inspiratie, zorg ervoor dat u zich afstemt, want de allereerste avonturen worden aan het publiek onthuld.

Haglöfs ambitie is om mensen te inspireren om te ontdekken dat avonturen niet per se een supergrote excursie in het onbekende wild hoeven te zijn. Soms is de grootste reis de reis die net buiten uw voordeur ligt.

Join the club via:  Our-natural-habitat

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button