ActiviteitenKamperen

Coleman’s ingenieuze BlackOut Bedroom

Twijfel je of je kampeerspullen mee wilt nemen op jouw reis, omdat het veel ruimte én gewicht inneemt? Met een breed aanbod aan nieuwe lichtgewicht tenten biedt coleman de oplossing voor de echte avonturiers.

Het assortiment omvat coleman’s ingenieuze BlackOut Bedroom®-technologie, die tot 99% van het daglicht blokkeert om ervoor te zorgen dat u niet wordt gewekt door de zonsopgang. De BlackOut Bedrooms houden de tent ‘s nachts 1° c warmer en overdag 5° c koeler. Met stabiele constructies en een duurzame polyester ripstop buitentent met een waterkolom van 5.000 mm en polyester grondzeil (6.000 mm), zijn de tenten bestand tegen langdurig slecht weer. perfect voor ervaren backpackers, maar ook als je voor het eerst gaat backpacken met een tent.

Om meer uit jouw reis te halen zet coleman een aantal keuzemogelijkheden op een rijtje:

Maluti 3 BlackOut

coleman maluti 3Deze royaal gepropotioneerde tent is geschikt voor 3 personen, de half geodetische vorm maakt de tent uitzonderlijk stabiel, zelfs tijdens de meest gure weersomstandigheden. De tent heeft een voortent, perfect om spullen te bewaren en twee ingangen voor extra flexibiliteit tijdens wind en regen.

gewicht: 4 KG Maluti 3 BlackOut, € 289,99

pingora 3 BlackOut

coleman pingora 3De koepelconstructie van deze tent zorgt ervoor dat deze eenvoudig op te zetten is, de aluminiumstokken bieden, ondanks hun lichte gewicht, stevigheid. De tent is geschikt voor drie personen. De voortent vormt een gebruiksvriendelijke opslagruimte voor tassen en laarzen.

gewicht: 3.7 KG Pingora 3 BlackOut € 259,99

laramie 3 BlackOut

coleman laramie 3De Laramie 3 BlackOut heeft een royale tunnelconstructie
die stevig staat bij harde wind en die voldoende ruimte biedt voor drie personen en al hun spullen. De voortent heeft aan weerszijden ingangen, waardoor het gemakkelijk is om de tent in en uit te gaan, ook als de windrichting verandert. Ideaal voor outdoorliefhebbers die de gebaande paden willen verlaten.
gewicht: 3.7 KG Laramie 3 BlackOut € 279,99

Batur BlackOut 2

Batur BlackOut 2De Batur 2 BlackOut is een lichtgewicht en windstabiele tent die ideaal is voor kampeerders die het gewicht van hun spullen zo laag mogelijk willen houden. Een langere nachtrust is mogelijk dankzij de BlackOut Bedrooms® en de zijkanten van de tent – elk met een eigen ingang – bieden opbergruimte voor de kampeeruitrusting. Het is een betrouwbare tent die beschutting tegen wind en regen verzekerd tijdens weekendtrips en slechts een gewicht van 2,4 kilo draagt. De Batur BlackOut is ook verkrijgbaar als 3-persoonstent.
gewicht Batur Blackout 2: 2.4 KG Batur BlackOut 2, € 199,99

gewicht Batur Blackout 3: 3.3 KG  Batur BlackOut 3, € 229,99

Voor meer informatie ga je naar Coleman

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button