ActiviteitenBackpackenReizenUitrusting

CamelBak MultiBev wint de ISPO Award 2021

De 2-in-1 fles die de dagelijkse hydratie verandert en de "wegwerp" levensstijl bestrijdt

CamelBak kondigt met trots aan dat de nieuwe thermofles 2-in-1 MultiBev de Ispo Award 2021 in de categorie “Urban Life” heeft gewonnen.

Lekvrij.

MultiBev is een multifunctionele container: een innovatieve fles, gemakkelijk mee te nemen, die de dagelijkse hydratie verandert en de “wegwerp” levensstijl bestrijdt. De 2-in-1 fles en de afneembare beker zijn perfect zowel in de stad als in de natuur. De lekvrije Pak Cap houdt het “Roll and Fold” siliconen deksel netjes uit het zicht tot aan de afneembare beker om een warm ongerept drankje zonder lekjes onderweg te drinken. De Pak Cap kan ook kleine benodigdheden zoals een theezakje, vitaminepillen, medicijnen of hapjes bewaren.

nooit meer plastic flessen.

MultiBev is een uiterst veelzijdig product: een veilige, hygiënische en duurzame oplossing. Gebruik het ‘s ochtends voor koffie of thee, overdag voor water, ‘s avonds voor een koud biertje, of om je baby’s melk op de juiste temperatuur te houden. Je zal nooit meer plastic flessen, wegwerpverpakkingen of papieren bekertjes gebruiken!

“CamelBak was built on the idea of innovation and sustainability; these values remain the foundation of our 30-year business and what we do today”, zei Steve Nadler, de vicevoorzitter Product & Marketing van CamelBak.  De veelzijdigheid en het gebruiksgemak van de MultiBev worden gecombineerd met een aantrekkelijk design, dat de prestigieuze Red Dot Design Award heeft gewonnen.

Reisbeker.

MultiBev is nu verkrijgbaar in de Europese winkels en op de website van CamelBak, in vier kleuren (Black, White, Moss/Mint, Terracotta Rose/Camellia Pink) en in twee maten: een fles van 650 ml met een gekoppelde reisbeker van 450 ml; of een fles van 500 ml met een gekoppelde reisbeker van 350 ml).

Duurzaam.

De beker wordt op de fles geschroefd; hierdoor blijft die beschermd tegen vuil. Een 2-in-1 onderwerp, dat je gemakkelijk mee kan nemen!Dubbelwandig vacuüm geïsoleerd roestvrij staal houdt je drankjes urenlang warm of koud! De gesloten fles houdt dranken 14 uur warm of 20 uur koud, terwijl de beker dranken 3 uur warm en 5 uur koud houdt. Beide hebben een poedercoating, die maakt de MultiBev sterk, duurzaam en vaatwasmachinebestendig. Alle onderdelen zijn vrij van BPA, BPS en BPF.

Verminderen.

Opgericht in 1989, CamelBak heeft het handsfree hydratatie systeem ontwikkeld en is wereldleider in drinksystemen voor outdooractiviteiten. CamelBak is al 30 jaar bezig om de hydratiewereld te innoveren. Dankzij hooggewaardeerde en gevarieerde producten biedt CamelBak praktische oplossingen voor een actieve levensstijl aan: van drinkrugzakken tot herbruikbare flessen.
De onderneming maakt een bewuste keuze: het hergebruik van verpakkingen om de plastic consumptie te verminderen.

De MultiBev 500 ml heeft een adviesprijs van 49,99 euro, terwijl de MultiBev 650 ml een adviesprijs van 54,99 euro heeft. Voor meer informatie ga je naar .

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button