ActiviteitenBackpacken

Waarom een druppelvormige rugzak.

De nieuwe rugzak Tight Original van Haglöfs is een eerbetoon aan de beroemde klassieker waarvan er meer dan een miljoen zijn verkocht. De rugzak sluit perfect aan op het lichaam, vandaar de naam Tight. De druppelvormige voor- en zijpanelen zorgen voor een laag zwaartepunt, zodat hij lekker licht draagt op de heupen. De schouders worden zo maximaal ontzien. Het adagium bij het ontwerp was dan ook: You should be moving, not your backpack.

De Tight rugzak is door de jaren heen voor veel buitenmensen een trouwe metgezel geweest op honderdduizenden avonturen. Op basis van de constante feedback is de rugzak tot in elke vezel doorontwikkeld tot deze nieuwe versie. De druppelvormige vorm, de afneembare borstriem, de hoogwaardige YKK-ritsen, de ijsbijlriem: de Tight rugzak is je ultieme metgezel in het wild of op kantoor.haglofs

De geupdate klassieker is zowel geschikt voor dagelijks gebruik als voor langere wandeltochten. Hij is verkrijgbaar in vijf kleuren en maten, van XX Small tot XX Large. De rugzak heeft een gepolsterde heupgordel en veel handig vakken en extra’s. Hij is gemaakt van water- en vuilafstotende materiaal dat fluorcarbonvrij is behandeld.

Informatie
De Haglöfs Tight rugzak is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops in vijf verschillende maten. Tight XX Small Orange € 60, Tight Medium Yellow € 80, Tight L Green € 90, Tight XL Purple € 120, Tight XXL Pink € 130. Informatie: Haglofs.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close