ActiviteitenBackpacken

Veiligheid is een uiterst serieuze zaak bij JACK WOLFSKIN.

Dit seizoen breidt JACK WOLFSKIN zijn samenwerking uit met het beroemde RECCO®-reddingsysteem. Veiligheid blijft immers bij outdoor activiteiten een uiterst serieuze zaak.

Immers liefhebbers van het buitenleven kunnen zich gemakkelijk in een noodsituatie bevinden waar ze hulp nodig hebben. Het enige wat nodig is, is een plotselinge verandering in het weer, een enkel verstuiken op ruw terrein of verdwalen in een gebied zonder mobiel bereik. Waarbij het vinden van iemand in het buitengebied vaak een echte uitdaging kan zijn. Een RECCO® reflector geïntegreerd in de buitenuitrusting helpthulpdiensten met RECCO®-detectoren om een ​​vermist persoon te vinden.

De passieve transponder heeft geen stroombron nodig en is altijd ‘aan’. Daarnaast is deze onderhoudsvrije en heeft een onbeperkte levensduur.

Voor deze situaties heeft JACK WOLFSKIN haar  multifunctionele rugzakken in de series KALARI, KINGSTON en ORBIT uitgerust met een geïntegreerde RECCO®-reflector. De ultralichte reflector werkt als een passieve transponder. Het heeft geen krachtbron nodig en is altijd ‘aan’. Het is onderhoudsvrij en geïntegreerd in het kofferdeksel. De woorden ‘RECCO® – Advanced Rescue Technology’ worden afgedrukt op de riemen of de voorkant van de rugzak en een label aan de binnenkant legt uit hoe de technologie werkt.

KALARI & KINGSTON

De lichtgewicht rugzakken met meerdere functies in het KALARI KINGSTON-assortiment zijn ideale metgezellen voor sportieve wandelingen. Het ACS TIGHT draagsysteem en de voorgevormde rug zorgen voor een optimale, nauwsluitende pasvorm. De functies omvatten slimme details, zoals een trekking paal bevestiging, voorziening voor een waterzak en elastische zijzakken. De rugzakken scoren bijzonder hoog in termen van duurzaamheid. Zo zijn het buitenmateriaal, binnenvoering en regenhoes volledig gemaakt van gerecyclede PET-flessen van 1 liter. De zeer technische materialen zijn ook volledig PFC-vrij.

Kingston
Kingston 30L

De KALARI 36, KINGSTON 30 en KINGSTON 22 modellen zijn nu uitgerust met het RECCO® reddingsysteem.

ORBIT

De vele kenmerken van de rugzakken met twee compartimenten in het ORBIT-assortiment maken ze ideaal voor wandeltochten en meerdaagse tochten. Het veersysteem met rug ventilatie en voorgevormde rug zorgen voor een optimale, nauwsluitende pasvorm. Functionele functies omvatten twee toegangsopties voor de main compartiment, een uitklapbare fles holster, een verstelbare borstriem met een redding fluit, trekking pole lussen, laterale compressie bandjes en reflectoren. Alle ORBIT-modellen zijn nu uitgerust met het RECCO®-reddingsysteem.

Orbit
Orbit 34L

Voor meer informatie over waar verkrijgbaar ga naar de site van JACK WOLFSKIN.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button