ActiviteitenBackpacken

De meest luxueuze microfiber-handdoek

De Tek Towel ™ is de meest luxueuze microfiber-handdoek op de markt. Deze handdoek is super absorberend en sneldrogend en ideaal voor op reis. Maar ook voor andere activiteiten, zoals bij kamperen, varen of het strand of het uitdrogen van de honden na een duik.

Het bedrijf Sea to Summit onderscheidt zich op de outdoor markt door gebruik te maken van een innovatief ontwerp en technologische vooruitgang. Ze maken gebruik van unieke stoffen die hun artikelen lichter en comfortabeler maken. Zo ontwikkelde zij een handdoek van nog geen 300 gram. Nee het is echt geen handdoek om alleen je handen mee te drogen.

Tek Towel MicrofibreDe handdoek is verkrijgbaar in 4 verschillende maten. Het grootste formaat handdoek weegt slecht 285 gram en heeft een lengte van 60 cm en een breedte van 120 cm. Bij de productie wordt gebruik gemaakt van Tek Towel Microvezels, dit is een ketting gebreide stof bestaande uit 70% polyester en 30 nylon. Deze stof zorgt ervoor dat de handdoek optimaal water absorbeert. Hij absorbeert zelfs 6 keer zijn eigen gewicht in het water! Na gebruik mag de handdoek gewoon in de wasmachine, zelf daarna ervaart u nog de voordelen van dit product.

De handdoeken zijn verkrijgbaar bij verschillende outdoor winkels. De adviesprijs voor de hierboven beschreven handdoeken varieert van net iets meer dan €10,00 tot nog geen €30,00.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close