Activiteiten

Airlite een ultralichte en super compacte handdoek

Sea to summit brengt een ultralichte en super compacte handdoek op de markt voor de backpacker of de reiziger die weinig ruimte heeft. De Airlite is ontworpen voor minimalistische avonturen en dagelijkse activiteiten.

Airlite towelDe Airlite-stof is 50% lichter dan de normale Pocket Towel ™. Zoals al de handdoeken van Sea to Summit, is de Airlite gemaakt van microvezel garen waardoor het meer dan drie keer zijn gewicht in water kan opnemen. Niet alleen is de Airlite ijzersterk hij is ook super zacht. Het lage stoffengewicht resulteert in een groot oppervlak waardoor de Airlite de snelst drogende handdoek in het assortiment is.  Na gebruik, even uitwringen en vervolgens bind je het gewoon aan je rugzak en het droogt snel.

Door het toepassen van een speciale techniek is het gelukt om een uitermate kleine super absorberende handdoek te ontwikkelen. Zo is de medium uitvoering 36cm X 84cm en weegt slechts 28 gram. Mocht je toch een andere maat willen hebben. Geen probleem de Airlite wordt geleverd in 4 verschillende maten en 5 verschillende kleuren. Small 26x26cm, Medium36x84cm, Large45x108cm en extra large 54x132cm.

De Airlite wordt geleverd met een opbergzak. Zodat je na gebruik je handdoek kan opbergen in de opbergzak. Deze zijn qua kleur afgestemd op de handdoek en duidelijk gelabeld voor gemakkelijke identificatie. Vanwege hun beperkte formaat zal het zoeken zijn in je backpack.Airlite towel

Voor meer informatie over de Airlite ga naar de website.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close