Activiteiten

6 spetterende energieke dans en Aerobic lessen.

Dit jaar organiseert Happy Conventions, op 2e pinksterdag, wederom een spetterend Freestyle Outdoor Event. Naast nationale zullen er ook internationale presenters aanwezig zijn. Voor de locatie is SnowWorld Zoetermeer in het Buytenpark gekozen.

Het belooft net als voorgaande edities een waanzinnig event te worden. De organisatie is erop gericht dat de lessen in de buitenlucht gegeven zullen worden. Gewoon lekker in de zon. Maar mochten de weergoden ons onverhoopt niet gunstig gestemd zijn dan biedt SnowWorld voldoende binnen ruimte. Het weer mag daarom geen spelbreker zijn om je niet alvast in te schrijven.

Wat mag je verwachten.

We starten de ochtend met een precieuze step les van Nieke Schouten, Claire Burggraaf en Esther Dijkstra-Plantinga. Vervolgens zal Janneke Bakker met haar aerobic les ervoor zorgen met haar uitdagende bewegingen dat je tot het uiterste wordt gedreven. We sluiten de ochtend af met een energieke step les van de internationaal acterende Lars Schuijling.

Larz

Het middagprogramma starten we met een Italiaans tintje. Namelijk Luciano Mottola uit Italië en Janneke Bakker verzorgen samen een wervelde internationale step les. Het klapstuk van de middag is zeker de finale van de Rookie battle. De afgelopen periode hebben verschillende rookies zich gepresenteerd. De beste maken vanmiddag hun opwachting op dit enorme podium in het Buytenpark. Waarna uiteindelijk aan het eind van de dag de winnaar bekend zal worden gemaakt. Wie weet wel de nieuwe presenter van volgend jaar. We sluiten de dag af met een spectaculaire aerobic les met uitdagende danspassen van Luciano Mottola.

Iedereen kan meedoen, het maakt niet uit welk niveau je hebt. Hou je van steppen en dansen in de buitenlucht? Schrijf je dan snel in op Happy Conventions Freestyle Outdoor Event. Kom gezellig met vrienden en vriendinnen op 10 juni naar Snowworld Zoetermeer en geniet van 6 te gekke step en aero lessen van de beste Nationale en Internationale Presenters.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button