ActiviteitenRunning

Hydrateren met CamelBak.

CamelBak werd opgericht in 1989 en heeft de handsfree hydratatiecategorie uitgevonden en is wereldwijd marktleider in persoonlijke drinksystemen. CamelBak bereikt zijn missie om de manier waarop mensen hydrateren en presteren steeds opnieuw uit te vinden en voor altijd te veranderen door een combinatie van bekroonde producten aan te bieden, die alles omvatten, van technische drinksystemen tot herbruikbare flessen. Ook in 2021 komen ze met vernieuwende producten op de markt.

Zephyr ™ Vest is een droom voor ultralange afstandslopers en is ontworpen met body mapping voor optimale ventilatie en ontworpen om te presteren voor uw specifieke doel. Het is licht van gewicht en maximaal met veiligheidsvoorzieningen. Er is een veilige zak voor mobiele telefoons, een ingebouwd veiligheidsfluitje en een bevestigingspunt voor uw trekkingstokken. Hydratatie klaar met twee Quick Stow ™ -kolven aan de voorkant van je vest voor gemakkelijke toegang. En omdat u altijd op de vlucht bent, wordt het ultralichtgewicht materiaal behandeld met Polygiene® antimicrobieel om bacteriën van het ene traject naar het andere te houden. Ook verkrijgbaar in de specifieke damesversie.Camelbak

Nieuwe roestvrijstalen drinkbeker voor de allerjongste. De Eddy® + kinderfles van roestvrij staal. Totaal lekvrij als hij open is en lekvrij als hij wordt gesloten.
Het beschikt over een comfortabele handgreep en is gemakkelijk te gebruiken. Geen gelek- gewoon omdraaien, bijten en drinken. Eenvoudig te reinigen en BPA, BPS en BPF vrij.
Aanbevolen voor kinderen vanaf 3 jaar.

Vermijd oververhitting tijdens het spelen! ReignTM is CamelBak’s eerste speciale fles met meerdere poorten. Gemakkelijk knijp lichaam met JetValveTM om een hoge stroom te leveren zonder mondcontact. De grippad zorgt ervoor dat uw hand niet wegglijdt. De tri-mode-dop heeft een douche met koeling en past op alle CamelBak-sportflessen in het assortiment. Een koeltas en bidon houder zijn beschikbaar om uw water overal veilig te laten koelen.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button